PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 27. mai: Veevalajad ootavad armastavat tähelepanu, Vähil möllavad kired

Naine
Copy
Foto: Andre Furtado from Pexels

Millised on sõnumid sinu päikesemärgile nädala keskpaigaks?

JÄÄR

Probleemid, mis on kunagi maha vaikitud, on tegelikult siiski olemas. Ei jää üle muud, kui need selgeks rääkides lahendada.

SÕNN

Sinu keha vajab liikumist. Juhul kui sa ei ole viimasel ajal regulaarselt trenni teinud, võiksid sellega nüüd tasapisi alustada.

KAKSIKUD

Mõistus töötab täistuuridel. Ehk pakub aeg mingi erilise võimaluse rahateenimiseks, mida ei oleks mõistlik niisama mööda lasta.

VÄHK

Kired möllavad, tunded on kuumad. Kui sa end ei kontrolli, võid käituda egoistlikult, oodata teiselt rohkem, kui ise vaevud vastu andma.

LÕVI

Sinus pulbitsev energia sunnib tegutsema. Hea meelega täidad kohustusi, mis on mingil viisil suguvõsaga seotud.

NEITSI

Sulle jäävad poodides silma asjad, mis on ilusad, ent mitte just kuigi praktilised. Ostad pigem elamusi kui asju, need annavad heaolutunde.

KAALUD

Võid olla ülimalt hoolitsev ja lähedaste nunnutamisega liiale minna. Kipud teistegi ülesandeid oma õlgadele võtma.

SKORPION

Sa ei pruugi inimeste iseloomust esmapilgul õiget sotti saada. Kui keegi sulle meeldima hakkab, vaatad tema puudustest mööda.

AMBUR

Tahad jagada tähelepanu nii armsatele sõpradele kui ka pereliikmetele. Tunned end ehk süüdi, et sul ei ole nende jaoks piisavalt aega.

KALJUKITS

Ehk on olnud momente, mis panevad sind kallima truuduses kahtlema ega anna rahu. Pigem tasuks asjast rääkida kui alusetult kahtlustada.

VEEVALAJA

Küllap ootad tähelepanu, vajad, et sind kiidetaks. Romantilised sõnad ja hellitused panevad sinu südame kiiresti sulama.

KALAD

Eelistad olla omaette, elada pigem unistuste maailmas kui tegelikkuses. Fantaseerimine teeb olemise mõnusaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles