PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 29. mai: Skorpionil on tugev intuitsioon, Jäär tunneb lihtsalt elust rõõmu

Naine
Copy
Foto: Andrea Piacquadio from Pexels

Ägedat reedet! Millised on tänased sõnumid tähtedelt?

JÄÄR

Lähedastega suhtlemine annab positiivset energiat. Võta elu rahulikult ja tunne rõõmu sellest, mis sul olemas.

SÕNN

Sul tasuks oma tervisele rohkem tähelepanu pöörata, püüda vabaneda harjumustest, mis organismi asjatult kurnavad.

KAKSIKUD

Armastuse teema on sinu jaoks kõige olulisem, sellegipoolest on sul praegu keeruline õnnelik olla – latt on väga kõrgel.

VÄHK

Oled küll tubli ja sinu plaanidki on läbimõeldud, sellegipoolest tekib takistusi. Nendest üle saada aitab visa tegutsemine.

LÕVI

Vajad hingamisruumi ja kui partner seda ei võimalda, muutud rahutuks ja ärritud kergesti. Sulle tundub, et parem on seal, kus sind ei ole.

NEITSI

Võid kergesti kiusatustele järele anda. Eelistad seda rada, mis on kergem, kuigi see ei pruugi tulevikku silmas pidades olla tark valik.

KAALUD

Kuigi sinu tutvusringkond on lai, leidub tõeliselt usaldusväärseid ja igas olukorras toetavaid sõpru üsna napilt. Leia aega just nende väheste jaoks.

SKORPION

Päev sobib loominguliseks tegevuseks, intuitsioon on tugevam kui mõtlemisvõime. Rahaasjade ajamiseks ei ole aga hea aeg.

AMBUR

Oled palju õppinud ja mõndagi kogenud, ent ikka ei tea sa mõnest asjast üldse midagi. Pead teadmiste omandamise nimel vaeva nägema.

KALJUKITS

Hing on rahutu ja nõudmised partnerile nii suured, et kuitahes ilusal, heal ja tublil inimesel on raske nendele vastata.

VEEVALAJA

Sõbrad on olulised. Ent juhul, kui oled nendega äriliselt seotud, võivad tekkida lahkhelideni viivad eriarvamused.

KALAD

Sul on keeruline end mõistetavaks teha ja ka teistest aru saada. Kokkuleppeid sõlmides ja lepinguid allkirjastades ole ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles