ARVA ÄRA ⟩ Mitu näomaski saab valmistada selle sekspommi rinnahoidjatest?

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Martina Big
Martina Big Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/truly

Hiiglaslike rindadega Martina Big otsustas, et annetab kõik enda väikseks jäänud rinnahoidjad, et neist korralikud näomaskid teha. Saksa päritoluga naine usub, et tema suurtest rinnahoidjatest saab teha vähemalt 12 maski, kirjutab Daily Star.

32T-korviga rinnahoidjaid kandev sekspomm ütleb: «Kõik rinnahoidjad on valmistatud heast tugevast puuvillasest materjalist, nii et need sobivad kenasti näomaskideks. Ma saadan need oma isiklikule õmblejale, kes mulle rinnahoidjaid õmbleb.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash) on

Martina Big ütleb, et tal on palju erinevates värvitoonides rinnahoidjaid, alates mustast, lõpetades roosaga. Näomaskide kallal töötamine pole tema ainus pooleli olev projekt. Eelmisel aastal teatas suunamudija, et soovib ületada maailma suurimate rindade rekordit. Kui tal see õnnestub, lööb ta 42J-korviga rinnahoidja kandja Maxi Mounds'i troonilt minema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxi Mounds (@jenna_curlington) on

Martina Big on aastate jooksul ilulõikustele kulutanud enam kui 55 000 eurot ning lisaks on ta sõltuvuses päevitussüstidest, mis on aidanud tal tema sõnul rassi muuta. Tema nahka aitavad tumedamaks muuta melatoniinisüstid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles