9 armsat ja kentsakat märki, mis näitavad, et oled armunud

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Ükski suur tunne ei teki inimese hinges hetkega.
Ükski suur tunne ei teki inimese hinges hetkega. Foto: Sharon McCutcheon on Unsplash

Filmides kujutatekse armumist vägagi valesti, kirjutab The Frisky. Tunded ei teki hetkega, ammugi siis armumine, ent on ometi mitmeid armsaid ja pisut kentsakaid tunnuseid, mis armunud inimesel on.

  • Kus iganes sa oled, sa tead, et sul oleks lõbusam, kui Tema seal oleks. Olgu tegemist kasvõi kõige lõbusama peoga, kus sa kunagi käinud oled, või pead täitma mõnd uskumatult igavat rutiinset kohustust - sa oled täiesti kindel, et teil kahel koos oleks seal lõpmatult toredam. See on päris haruldane!
  • Ohverdused, mida sa pole varem teha tahtnud, ei tundugi nüüd enam nii suured. Kui oled oma igapäevases rutiinis väga kindlalt kinni (näiteks jooga kuuel päeval nädalas või midagi sellist), ent oled ometi meeleldi nõus sellest kõrvale kalduma, et Tema sõpradega kokku saada või Temaga koos mõnele tööüritusele minna, on see imekspandav. Sa oled oma kindlat rutiini nõus teise inimese jaoks muutma. Kes sa nüüd isegi oled? Tõenäoliselt — armunud!
  • Sa leiad end tulevikust rääkimas ning Teda lihtsalt nii muuseas seal ette kujutamas. Sa ei pruugi seda teha isegi mitte teadlikult, ent see inimene lihtsalt on nüüd sinu lootustes ja unistustes. Ta lihtsalt on. Seega kui avastad, et Tema on su tulevikuplaanide vääramatu osa, siis ilmselt on tunded üsna tugevad.
  • Sa isegi ei mõtle mitu korda, enne kui Teda kuhugi kutsud, sest tead, et Ta soovib sinuga kaasa tulla. Kui leiad end hetkest, mil sa ei tunne ennast enam imelikult, kui palud Tal midagi endaga koos teha või ei mõtiskle, kas see Talle meeldiks, sest sa juba tead, et muidugi Tta tuleb sinuga kaasa, sest muidugi sa tahad, et Ta seal oleks ning ka Tema soovib sama, on tunded täiesti kindlasti olemas.
  • Sa ütled Talle, et igatsed Teda ning mõtled seda päriselt. Mis värk on? Tavaliselt ütled, et igatsed kedagi, sest tunned, et sa justkui peaksid, ent nüüd sa igatsed Tema kohalolu ka päriselt, kui Ta sinuga pole. Ja see on peaaegu valus? Öööh, ilmselgelt oled sa armunud.
  • Sa ei muretse, et Ta ühel hetkel lihtsalt ära kaoks. Kogu flirtimisperioodi jooksul on täiesti normaalne pidevalt muretseda, et äkki kaaslane ühel hetkel lihtsalt ei vasta enam su sõnumitele. Eriti siis, kui tegemist on inimesega, kes ei istugi koguaeg teleonis. See on enamike värskete tutvuste puhul põrgupiin. Ent kui möödub juba päev või enamgi, Ta ei ole sulle vastu kirjutanud, ent sa ei tunne enam selle pärast ärevust, siis oled sa hakanud usaldama, et ta ongi sinu jaoks olemas. Täielik armumise tundemärk.
  • Ta võib käituda üsna tüütult, ent sa ei lase end sellest häirida. Ideaalis muidugi ei ole su kaaslasel ühtegi omadust, mis sind häirida võiks, ent tavaliselt pole see nii. Seega kui su Ta sind närvi ajab, aga kõik, millest suudad mõelda on ikkagi «ta on niiii toreee!», siis on kindlasti tegemist ära armumisega.
  • Sa isegi ei mõtle enam oma eksile. Kui sa pole just kas meeletult eluterve inimene või tegemist pole su esimese suhtega, siis on üsna tõenäoline, et su peas tekivad endise ja praeguse kaaslase osas võrdlusmomendid. Ent kui ühel hetkel avastad, et pole oma eksile juba tükk aega mõelnud, sest su praegune silmarõõm on ilmselgelt sulle palju sobivam ja parem, siis tead, et oled koos kellegi enda jaoks erilisega.
  • Sa tunned, et võid Tema juuresolekul ka oma kõige veidramat mina välja näidata. Sa tead küll, millest jutt. Sellest minast, kes sa lubad endal olla vaid pereringis või elupõliste sõprade või siis äärmisel juhul oma korterikaaslastega. Kui sa tunned end Tema läheduses piisavalt kindlalt, et oma veidrusi ning ka negatiivseid külgi välja näidata, imelikke asju öelda või teha ning sa ei karda, et sa ta oma tõelise minaga ära hirmutaksid, on lugy täiesti ilmselge - sa oledki armunud!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles