Chrissy Teigenil kunstrindadest siiber: tahan tagasi oma lollakat, imelist rasvakotti!

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
16. september 2019 Chrissy Hollywoodis esilinastusel
16. september 2019 Chrissy Hollywoodis esilinastusel Foto: Benny Bennight/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Modell ja sotsiaalmeediastaar Chrissy Teigen paljastas hiljuti, et lasi endale eelseisva operatsiooni tõttu teha Covid-19 testi. Nüüd on selge, mis operatsioon naist ees ootab.

«Paljud inimesed on olnud arusaadavalt uudishimulikud, nii et ma ütlen selle välja,» kirjutas Chrissy eile Instagramis. «Ma võtan oma tissid välja!»

Chrissy Teigen lasi endale panna rinnaimplantaadid, kui ta oli 20-aastane. Ta on öelnud, et kahetseb seda. «See oli rohkem bikiinide värk,» jutustas ajakirjale Glamour praegu 34-aastane naine. «Ma mõtlesin, et kui ma palju poseerin, seljal leban, siis tahan, et nad oleksid reipad! Kuid kui sa saad lapsed, siis täituvad rinnad piimaga, seejärel tühjenevad ja nüüd olengi hädas.»

Nii oli implantaatide väljavõtmine tema jaoks loogiline otsus. «Nendega oli tore, kuid nüüd olen edasi liikunud.»

«Ma tahan, et ma saaksin kinni luku minu suuruses kleidil, vedeleda mugavalt kõhul,» unistab ta. «Pole üldse suur asi, ärge muretsege mu pärast!»

Chrissy sõnab, et ega operatsioon muuda fakti – rinnad on tal ikka edasi. «Siis on nad lihtsalt puhas rasv. Mis tegelikult ongi see, mis tiss on. Lollakas, imeline rasvakott.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles