PÄEVAHOROSKOOP 3. juuni: Kaksikud on kire ja armukadeduse küüsis, armastus on õhus ka Skorpionil, Neitsil, Lõvil ja teistel

Naine
Copy
Foto: Aditya Saxena on Unsplash

Milliseid soovitusi jagavad tähed täna?

JÄÄR

Päev võib tuua ootamatuid kohtumisi. Ehk trehvad kedagi, kes paneb sinu südame puperdama samal hetkel, mil teie pilgud kohtuvad.

SÕNN

Rahaasjus võib olukord kiiresti muutuda. Ära sõprade soovitusel küll hakka oma finantse ümber planeerima!

KAKSIKUD

Veenuse ja Marsi kvadraadi mõjul on partnerlussuhted tähelepanu keskmes ja õhk elektrit täis. Lahvatada võib nii kirg kui ka armukadedus.

VÄHK

Asjad ei pruugi plaani järgi kulgeda. Ehkki see tekitab meelehärmi, tuleb sul õhtul tõdeda, et üllatusterohke päev pani vere käima.

LÕVI

Keegi sõpradest võib ootamatul viisil käituda. Välistatud pole seegi, et seni ustava sõbra rollis olnu tunnistab, et on sinusse armunud.

NEITSI

Võimalik, et töise asjaajamise käigus ilmneb, et keegi kolleegidest või lausa ülemuste hulgast vaatab sind armunud pilgul.

KAALUD

Keegi kolleegidest käitub veidralt. Sinuni võib jõuda imelikke kuulujutte, mille tõele vastavuses tasuks kahelda.

SKORPION

Kui väisad täna mingit üritust, võib see kaasa tuua huvitavaid kohtumisi. Sinu tähelepanu võib köita saladuslik vastassoost isik.

AMBUR

Ära lase vanemal põlvkonnal nina oma armuasjusse toppida! Nende arvamus ei tohi mõjutada sinu läbisaamist inimesega, kellest väga hoolid.

KALJUKITS

Kolleegidega võib ette tulla huvitavaid vestlusi. Nende kaudu võib sinuni jõuda info, mis omapärasel moel avab sinu silmad.

VEEVALAJA

Põnevatele hobidele või mulje avaldamisele võib ülemäära palju raha kuluda. Alles õhtul võid avastada, et rahakotis haigutab tühjus.

KALAD

Sind võib vallata sisemine rahutus. Muidu normaalselt toimivad peresuhted tunduvad täna piiravad. Vajad vaheldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles