PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 5. juuni: Amburile toob oma märgis täiskuu uusi võimalusi, Kaljukits maadleb lahendamata jäänud minevikudraamadega

Naine
Copy
Foto: Pexels

Kaunist reedet! Viska pilk peale oma tänasele horoskoobile.

JÄÄR

Võid olla põikpäine ja kergesti ärrituda, kui keegi tuleb sulle oma tõde peale suruma. Sina tead ometi ise asju kõige paremini!

SÕNN

Rahaasjades lükka tähtsate otsuste tegemine parem heaga edasi. Pole õige aeg suuremate summade välja käimiseks ega laenu võtmiseks.

KAKSIKUD

Suhetes võivad pinnale kerkida seni alla surutud pinged. Võib minna sõnavahetuseks, tähtis on, et õnnestuks lõpetada leppimisega.

VÄHK

Ilmselt tuleb tublisti pingutada. Võib-olla oled oma tööde-tegemistega graafikust maas või siis antakse sulle ootamatult lisaülesandeid.

LÕVI

Tahad, et sind märgataks ja imetletaks. Kui tundub, et tähelepanu on liiga vähe, võid võtta ette igasuguseid trikke, et teistele silma jääda.

NEITSI

Vanemate või teiste pereliikmetega on lahkhelid kerged tekkima. Ehkki neid pole lihtne lahendada, tuleb sul sellega rahumeelselt tegeleda.

KAALUD

Ära usu kõike, mida sulle räägitakse! Keegi võib meelega valetada, et sind ärevusse ajada või siis tehakse nalja, millest on raske aru saada.

SKORPION

Äriasjus võivad toimuda kiired pöörded. Ole kindlakäeline ja järgi oma eesmärke, tegevuskava saad oludest lähtuvalt muuta.

AMBUR

Varjutusega täiskuu Amburi märgis lisab pinget ja annab võimalusi. Tulevik on sinu enda kätes! Kui sa ei ole rahul, siis tee otsustav muutus.

KALJUKITS

Mingid vanad asjad tõusevad taas pinnale, rikuvad meeleolu ning nõuavad aega ja energiat. Lahenda need seekord lõplikult.

VEEVALAJA

Sõprade käitumine võib sind omajagu üllatada, nii heas kui ka halvas mõttes. Saad teadlikumaks, keda tasub iga ilmaga usaldada.

KALAD

Töine õhkkond võib olla ärev. Ehk on midagi muutumas, aga sul ei ole otsest voli nende muudatuste tegemisel kaasa rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles