PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 6. juuni: Skorpion ja Neitsi mingu poodlema, Jäär, Kalad ja Kaksikud naudivad lähedaste seltskonda

Naine
Copy
Foto: Eye for Ebony on Unsplash

Tähtede sõnumid tänaseks leiad siit!

JÄÄR

Saad end kallima kõrval õnnelikuna tunda. Ehkki oled loomult püsimatu, on sinulgi vaja tunda meeldivat stabiilsust ja kindlustunnet.

SÕNN

Saad ette võtta muudatusi eluviisis. Ära piira ega piina ennast, leia lõbus, mänguline võimalus, kuidas elu tervislikumaks muuta.

KAKSIKUD

Hea päev suhete arendamiseks. Saad armastatud inimesega veel lähedasemaks või siis leiad õnneliku juhuse läbi kaaslase.

VÄHK

Küllap valdab sind tänutunne vanemate vastu – tänu nendele oled sa ju siin maailmas olemas ja saad nautida kingitust nimega elu.

LÕVI

Võiksid midagi õppida. Ehk leiad endale uue hobi või vaimustud niivõrd, et tahad asjaga edaspidi süvenenult tegelema hakata.

NEITSI

Võiksid sisustuspoodides pikema ringi teha – küllap leiad midagi, mis sinu koju sobib. Tunned rõõmu kodu kaunimaks muutmisest.

KAALUD

Sinu mõttemaailm on tasakaalus. Märkad head ja ilusat enda ümber ning leiad viisi, kuidas aidata ka teistel seda silmata.

SKORPION

Poodlemiseks hea aeg. Tegutsed läbimõeldult, ostad ainult asju, mis on kvaliteetsed ja nägusad ning mida sul vaja läheb.

AMBUR

Sõpradega on hea koos olla, küllap tulevad jutuks ka tõsised teemad. Võite avastada, et teil on rohkem ühist, kui oled arvanud.

KALJUKITS

Võimalikud on kohtumised inimestega, kes sulle edaspidises elus kasulikuks osutuvad. Ehk tutvud kellegagi, kel on mõjuvõimu.

VEEVALAJA

Võiksid parimate sõpradega väljasõidu ette võtta. Valitseb rahulik meeleolu, hea on olla inimeste hulgas, kui saad olla sina ise.

KALAD

Meeldiva meeleoluga nädalavahetus, mille veedad ilmselt kallima kaisus. Teid lähendab, kui saate jagada mälestusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles