Pamela Anderson avaldab, mis on saanud «Rannavalves» nähtud ikoonilisest punasest trikoost

Naine
Copy
Pamela Anderson.
Pamela Anderson. Foto: Rights Managed via www.imago-images.de/imago images/Mary Evans/Scanpix

Kui «Rannavalve» fännid mõtlevad üheksakümnendate populaarsele teleseriaalile, siis tõenäoliselt tuleb üsna paljudele silme ette just Pamela Anderson, kes punane trikoo seljas mööda rannajoont jookseb.

Hiljuti Fox Newsile antud intervjuus paljastas 52-aastane Anderson, mis sellest legendaarsest trikoost on tänaseks päevaks saanud.

«Oh, mul on üks siinsamas ülemises sahtlis. See istub mulle endiselt,» ütles Anderson. «Olen seda aeg-ajalt kandnud, et sõpradele nalja teha,» lisas ta. Mõnikord käib ta enda sõnul trikooga ka lihtsalt maja peal ringi.

Andersoni võis näha populaarses teleseriaalis kokku viiel hooajal, aastatel 1992-1997. Uuesti võis Andersoni oma rollis näha 2003. aastal, kui ilmus film «Rannavalve: Hawaii pulm».

Ehkki naist tuntakse rahvusvahelise seksisümbolina, suudab Anderson suhestuda oma fännidega, kes sageli temalt uurivad, kuidas olla kehapositiivne ja enesekindel. «Te tõenäoliselt ei usu seda, aga ma olin tegelikult väga-väga häbelik,» ütles Anderson ja lisas: «Ma sain sellest üle, sest ma tõesti vihkasin seda tunnet. Sain aru, et tegelikult ei huvita kedagi sinu välimus või riietus nii palju, kui sina ise seda arvad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles