Selle nutika triki abil ei kuku enam ükski pulgajäätis lapse käest maha

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Pole mingi saladus, et lapsed on suured segaduse tekitajad – toidu kukutamine ja mahla igale poole tilgutamine on täiesti tavalised tegevused. Ka pulgajäätised kukuvad tihti maha, sest väikesel lapsel on sellest ebamugav kinni hoida, kirjutab Mirror.

Nüüd on jäätise maha plärtsatamisel lõpp, sest üks ema leiutas väga nutika lahenduse!

Lisa Larner jagas sotsiaalmeedias väga asjalikku näpunäidet, kuidas takistada lapsel jäätise maha kukkumist. See abivahend on suure tõenäosusega iga vanema köögisahtlis olemas. Nimelt on tegu pakkide sulgemiseks mõeldud klambriga.

Aseta pakendi sulgur jäätisepulga külge ja las laps hoiab mõlema käe sõrmedega kinni - nii on kindel, et käätis ei kuku maha.
Aseta pakendi sulgur jäätisepulga külge ja las laps hoiab mõlema käe sõrmedega kinni - nii on kindel, et käätis ei kuku maha. Foto: Kuvatõmmis jäätisest

Facebooki gruppi postitanud ema selgitas, kuidas ta kinnitas pakendite sulgemiseks mõeldud klambri lihtsalt jäätisepulga külge ja sellisel moel on lapsel jäätist parem peos hoida. Laps hoiab klambri mõlemast poolest kahe käe sõrmedega kinni. Geniaalne!

Paljud grupis olevad vanemad kiitsid idee suurepäraseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles