Kolm lihtsat sammu, mille järgimisel kaovad poorid näost lausa võluväel

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pooridest vabanemine kolme lihtsa sammuga.
Pooridest vabanemine kolme lihtsa sammuga. Foto: Shutterstock

Näonahal «ilutsevad» poorid on väga suur probleem paljude inimeste jaoks. PinkVilla tutvustab sulle täna nippi, mille järgimise tagajärjel vabaned pooridest justkui võluväel!

Lisaks sellele, et poorid näevad üsna ebaatraktiivsed välja, muudavad nad näonaha ka väga rasuseks. Paljud inimesed raiskavad pooridest vabanemiseks palju raha ning sellest olenemata ei saavuta nad soovitud tulemust. Tegelikult on vaja selleks vaid kolme kindlat vahendit ning just need nüüd sinuni toomegi.

Päikesekaitsekreem

Päikesekiired on faktor, mis vähendab nahas kollageeni tootmist. Kui kollageeni tase langeb, hakkab nahk vajuma. Samuti muudab päike naha rasuseks, mis omakorda täidab poore. Parim võimalus naha kaitsmiseks sel puhul on kasutada igapäevaselt päikesekaitsekreemi. Pea meeles, et kreemi päikesekaitse oleks vähemalt 30 (SPF 30). Samuti järgi, et kreem ei oleks liiga rasvane.

Päikesekaitsekreemi kasutamine.
Päikesekaitsekreemi kasutamine. Foto: Shutterstock

Poore puhastav näovesi

Üks loogiline võimalus pooridest vabanemiseks on kasutada neid puhstavat näovett. Igapäevaselt poore puhastavat näovett kasutades märkad üsna pea, et sinu poorid on hakanud vähenema. See puhastab poore põhjalikult ning nahk hakkab kiirelt taastama oma loomulikku kuju.

Näovee kasutamine.
Näovee kasutamine. Foto: Shutterstock

Aluskreem

Teatavasti täidab tugev aluskreemita jumestus poore ning muudab neid suuremaks ja ebameeldivamaks. Kui aluskreem on korralikult nahale kantud, ei pääse muu jumestus pooridele nii lihtsasti ligi ning ei saa neid ka täita. Samuti näib sinu tehtud meik näos oluliselt kaunim välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles