RANGED REEGLID Kuninglikus perekonnas keelati ära populaarne lauamäng

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kuninganna Elizabeth II
Kuninganna Elizabeth II Foto: Chris Jackson/PA/Scanpix

Nagu paljud juba teavad, on kuninganna Elizabeth II reeglite osas väga range ja järjepidev. Teeb ta fännidega selfie-sid? Kindel ei! Kannab kleiti sukkpüksteta? Mitte mingil juhul! Kuid kuningannal on reeglite listis ka vähemtuntud piirangud, sealhulgas Monopoli lauamängu mängimine, kirjutab Pure Wow.

Mis Monopoli lauamängus nii halba on?

Nimelt võib Telegraphi sõnul kinnisvara kauplemise mäng kuninganna pereliikmete seas  veidi käest minna.

Kord, kui prints Andrew Leedsi Ehituse Seltsi peakorterit külastas, et selle renoveerimist mälestada, ütles ta midagi meeldejäävat. Kui Yorki hertsogile tutvustati Monopoli mängu, paljastas ta, et see on kuninglikus majapidamises keelatud, kuna mäng «muutub liiga võistlushimuliseks».

Paratamatult tekib silme ette kujutluspilt, kuidas prints Charles lajatab rusikaga lauale, kui printsess Beatrice ostab kaks või kolm sama värvi kinnisvara. Eks kuningliku perekonna liikmed on inimesed nagu meiegi – võistlushimulised, kirglikud ja võidujanulised.

Monopoli lauamäng
Monopoli lauamäng Foto: Shutterstock

Andrew ei täpsustanud ega selgitanud, kas mäng on ikkagi lubatud, kui 94-aastast kuningannat parasjagu läheduses pole. Samas oli aru saada, et hertsog mõtleb seda kehtestatud reeglit tõsiselt ega teinud nalja. Karantiiniperioodil mängiti kuninglikus peres kindlasti mõni lauamäng, aga kindlasti polnud see Monopol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles