PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 8. juuni: Sõnn ja Kaksikud hoidugu vaidlustest, Kaljukits tehku minevikuga rahu

Naine
Copy
Foto: Emiel Molenaar on Unsplash

Kaunist nädala algust, siin on tähtede sõnumid tänaseks:

JÄÄR

Võtad asju kaine mõistusega. Kui tunned, et teadmistest jääb puudu, leiad kiiresti inimese, kes teab vastuseid sinu küsimustele.

SÕNN

Ole valmis pingeliseks päevaks, varu kannatust ja ole ettevaatlik liikluskeerises. Kui vähegi suudad, hoia vaidlustest eemale.

KAKSIKUD

Tööl varu pikka meelt. Ära hakka ülemusega vaidlema ja õigust nõudma! Inimesed ei ole täna kuigivõrd leplikud ja järeleandlikud.

VÄHK

Tundlikkus on sinu jõud. See aitab sul maailma palju laiemalt mõista, saada aru ka nendest inimestest, kes sinust väga erinevad.

LÕVI

Kui sul on partnerile vaja midagi rääkida või temaga nõu pidada, tee seda hommikul. Pole vaja talle oma maailmavaadet peale suruda.

NEITSI

Rahaasjus võib tekkida erimeelsusi. See, mida teised osapooled üritavad läbi suruda, ei ole ilmselgelt sulle soodne.

KAALUD

Parem oleks keskenduda meeldivatele tegevustele ja veeta aega koos lastega. Nad võivad milleski abi vajada. Kallimaga ole kannatlik.

SKORPION

Ärialaseid läbirääkimisi ära tänasele planeeri. Nii raha kui ka väärtushinnangute teemal võib vestlus sõnasõjaks kasvada.

AMBUR

Võimalik, et sul on palju tegemist organisatsiooni asjade ajamisega, mille liige oled. Sellegipoolest võta aega ka armastatud inimese jaoks.

KALJUKITS

Soovitatav on mõelda minevikule. Ammuste kogemuste mõistmine ja nendega rahu tegemine aitab end kindlamalt tunda.

VEEVALAJA

Leiad õiged inimesed, kelle poole küsimustega pöörduda ja saad asjalikud vastused. Tunned rõõmu igast õnnestumisest.

KALAD

Hea aeg vaatamaks sügavale enda hinge. Suudad lahendada sisemisi vastuolusid ja seeläbi tugevamaks ning enesekindlamaks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles