PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 9. juuni: Kaksikud lohutavad armuvalus sõpra, Neitsid kalduvad mõtlematustele

Naine
Copy
Foto: Caroline on Unsplash

Siit leiad tähtede sõnumid tänaseks päevaks.

JÄÄR

Kui keegi sind segab või püüab oma halba tuju sinu peal välja elada, võid kannatuse kaotada. Hoia tüütutest tüüpidest heaga eemale.

SÕNN

Päeval oled optimistlikus ja tegusas meeleolus, mida suudad sisendada teistelegi. Õhtupoolikul aga võid väsimust tunda.

KAKSIKUD

Sul on võimalus aidata sõpra, kel on armuasjade pärast tuju kurb. Saad süütul viisil võimaldada talle kohtumise armastatuga.

VÄHK

Palju sõltub sellest, kas saad ise oma aja kasutamist määrata. Kui kohustused sind ajaliselt seovad, pead millestki meeldivast loobuma.

LÕVI

Kui oled tundeid alla surunud, siis täna seisad nendega jälle silmitsi. Tugevaid emotsioone saad valitseda, kui neid endale tunnistad.

NEITSI

Päeva esimesel poolel pead jälgima, et sa liiga hoogu ei satuks, sest on oht asju mõtlematult ette võtta.

KAALUD

Päev on rahaasjade ajamiseks soodne. Sa ei pea palju pingutama – anna tegevusele hoog sisse ja edasi sujub kõik justkui iseenesest.

SKORPION

Tunned end õnnelikuna, sest sulle ei pöörata tähelepanu niisama ilusa välimuse pärast, vaid sind armastatakse tõsiselt ja siiralt.

AMBUR

Mingi pisiasi häirib sind enda välimuse juures. Aeg alustada tegutsemist, et see probleem likvideeritud saaks.

KALJUKITS

Mõni aeg tagasi käitus keegi inetult väites, nagu oleksid teda alt vedanud. Praegu on sarnane olukord, aga rollid on vahetunud.

VEEVALAJA

Sind valdavad tugevad emotsioonid. Neid pole mõtet alla suruda, see vaid pikendaks nende kestust. Pead leidma võimaluse tunnete väljaelamiseks.

KALAD

Tunned üle pika aja, et oled õiges kohas ja kohtunud just sellise inimesega, kellega tõesti tahaksid lähemalt tuttavaks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles