PÄEVAHOROSKOOP 10. juuni: Kaksikud pakatavad tahtejõust, Vähk pritsib salvavaid sõnu

Naine
Copy
Foto: James Wheeler from Pexels

Kena kesknädalat! Leia tähtede sõnumid tänaseks siit.

JÄÄR

Kui kallimaga on olnud arusaamatusi, räägi asjad selgeks. Sinu uhke loomus ei luba vabandust paluda, ehk peaksid seda siiski tegema?

SÕNN

Sinu tugigrupp on sinu pere. Nad on mõtetes alati sinuga. Hoia seda meeles, kui tööl suhted keerukaks kisuvad.

KAKSIKUD

Keskendu tänase päeva töödele-tegemistele.Nüüd peaks tahtejõudu jätkuma, saad tehtud ka kõige tüütumad tööd.

VÄHK

Kui läheb positsioonide kaitsmiseks, seisad jõuliselt enda eest. Salvavad sõnad tulevad keelele, hiljem on sassi aetud suhteid raske klaarida.

LÕVI

Kõige alus on süsteemne mõtlemine. See tuleb kasuks ka päeval, mil saad tasapisi plaane teha, aga nende ellu rakendamine on raskendatud.

NEITSI

Sinu peas käib kaine arvestus – mis on kasulik, mis on tühipaljas aja, energia ja võib-olla ka raha raiskamine? Niisama sa ei kuluta.

KAALUD

Hea päev ühise tuleviku arutamiseks oma partneriga. Kui nüüd peaks algama uus suhe, areneb see ilmselt aegamisi.

SKORPION

Sinu mõtted on loogilised, ent kui neid avaldad, sõltub palju ka teise poole vastuvõtuvõimest. Kui sinust ei taheta aru saada, siis ei saadagi!

AMBUR

Ka juhul, kui sinu suhted vanematega on lähedased ja oled harjunud nendega isiklikke mõtteid jagama, hoia täna distantsi.

KALJUKITS

Võimalik, et sul tuleb mingid pooleli jäänud tööasjad lõpule viia. Sul on külgi, millega silma paista ja austust teenida.

VEEVALAJA

Jututeemad on tõsist ja asist laadi. Koos kaaslastega tasub ette võtta kunagi pooleli jäänud ja edasi lükatud vastik töö.

KALAD

Tööalased suhted toimivad. Meeskond on orienteeritud ühisele eesmärgile, saate asjad süsteemselt läbi arutatud ja olete üksteisele toeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles