Lihtne, ent stiilne nipp, kuidas näomaski kandmist kergendada

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Näomaski pikka aega kandes võivad kõrvad valutama hakata.
Näomaski pikka aega kandes võivad kõrvad valutama hakata. Foto: Flavio Gasperini on Unsplash

Inimestel üle kogu maailma soovitatakse nii enda kui teiste tervise hoidmiseks avalikus kohas näomaske kanda, ent pika aja jooksul maski kandmine võib olla ebamugav, kirjutab Allure. Ent üks juuksur on leidnud sellele stiilse lahenduse.

Lõuna-Floridas tegutsev juuksestilist Olivia Smalley jagas oma Instagramis üht lihtsat, ent geniaalset nippi, mis maski kandmise korraga mugavamaks ning stiilsemaks muudab. «Maskinipp. Kõrvad valutavad? Haara juukseklamber, et maski näos hoida. Rääkimata sellest, et see näeb väga nunnu välja,» kirjutas naine oma postituse juurde.

Tegemist on armsa viisiga kliinilisele ning utilitaarsele näomaskile pisut omapära lisada. Smalley jaoks täidab see aga lisaks esteetilisele ülesandele ka väga praktilist vajadust, sest Florida on taas lubanud juuksurisalongid avada. «Alates salongi tagasi minemisest olen ma pikki perioode pidanud oma maski kandma ning märkasin, kui valusaks see mu kõrvatagused tegi,» selgitas naine. «Ma kaalusin kõrvade kaitseks erinevaid viise, ent siis torkas mulle pähe, et võin ju lasta juukseklambril enda eest maski kanda. Nüüd ei lahku ma enam ilma nendeta majastki.»

Smalley lisas, et kuna juukseklambrid hoiavad maskipaelu tavapärasest kaugemal, siis aitab see maskil sobida paremini ka kitsastele nägudele, hoides seda rohkem naha vastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles