KAS KA SINA? ⟩ Edukaimad tipptegijad on sündinud just sellel kuupäeval

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kes meist ei armastaks sünnipäevi? Kallid inimesed tulevad kokku, nauditakse head toitu ja teineteise seltsi. Kas teadsid, et aeg, millal sündinud oled, mõjutab sinu eluteed? Loe edasi, et teada saada, mida sünnipäev sinu kohta ütleb, vahendab Mirror.

Ocean Finance’i teatel on aastas üks kindel päev sündimiseks, mis mõjutab sinu edukust täiskasvanuna. Inglismaa teadlased küsitlesid 650 kõige edukamat inimest, et saada lisateavet, mis neil ühist on. Uuringust selgus, et enamik Inglismaa tipptegijatest olid sündinud septembris, nimelt 6. septembril

Veebruaris ja novembris sündinuid peetakse kõige vähem edukateks – nendel kuudel sündinuid olid vaid kuus protsenti vastanutest. Detsembris, juulis ja aprillis sündinuid olid seitse protsenti ja augustis, juunis ja jaanuaris sündinuid kaheksa protsenti. Oktoobris üheksa ja mais 10 ning märtsis sündinuid 11 protsenti.

Ocean Finance uuris ka, millistel erialadel oli enim edukaid inimesi ja selgus, et kunst, teadus ning poliitika olid kõige levinumad valdkonnad. Silma jäid ka näitlemine ja kirjandus, aga ka muusika ja komöödia, tuues esile Sam Smithi, Eddie Redmayne’i ja Emma Thompsoni. Tutvu Ocean Finance'i täispika uuringuga SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles