TULE TAEVAS APPI! ⟩ Instas hullutab rahvast üliveider tissimaniküür

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Pildil uus küünetrend
Pildil uus küünetrend Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost/@nail_sunny

Ameerikas ja Venemaal asuv Nail Sunny küünesalong on läbi aegade silma jäänud pentsiku ja originaalse küünekujundusega. Nüüd hakati klientidele pakkuma küünekaunistusi, mis eritavad isegi «piima», kirjutab Mirror.

Instagramis avalikustati viimaseim trend, milles eksponeeritakse küüntele kleebitud tisse. Kõikidel tissidel on loomulikult küljes ka nibud ja kui neile survet avaldada, hakkab «piima» voolama. Rinnad kleebitakse küünte peale ja maniküüri omanik võib ise tuvastada, kas mõni neist näeb tema omade moodi välja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nailsunnytutorial

A post shared by Nail Sunny manicure??маникюр?? (@nail_sunny) on

Osad inimesed väljendavad Instagramis oma pahameelt, nimetades sedalaadi küünekaunistusi labaseks ja iiveldama ajavateks. Mõned inimesed tunnistavad, et selliste küünte nägemine ajab hirmu naha vahele. Leidub ka inimesi, kes peavad erituvat «piima» mädaks, justkui «rinnad» meenutaksid hiiglaslikke mädapunne.

On ka julgeid, kes uutmoodi küünekujundust armastavad ja tehnikut takka innustavad: «Väga loominguline, armastan teie töös kõiki veidruseid, hoolimata sellest, mida teised arvavad.»

Nii et kui järgmisel korral Prantsuse maniküüri asemel midagi särtsakamat soovid, lase küüntele vallatud tissid kleepida!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles