Kõvasti kaalu kaotanud nõid Alisa muretseb ülekaaluliste meeste pärast: nad ei leia oma nokut peki alt üles

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Selgeltnägija Alisa
Selgeltnägija Alisa Foto: Kuvatõmmis Instagramist/@estonian21

«Eesti selgeltnägijate tuleproovist» tuntud Alisa Verde postitas eile Instagrami foto oma suurest kaalumuutusest. Enesekindel naine suutis aastaga 10 kilo alla võtta, järgides kindlat toitumise süsteemi. 

Nõid Alisa postitas oma Instagrami foto, milles esitleb kaunist kaalunumbri muutust. «No esiteks võttis see aasta aega ja polnud dieet, vaid pigem süsteem,» komeenteerib 10 kilo alla võtnud Alisa Elu24-le. Selgeltnägija ei avalda enamat, milline tema jaoks toimiv süsteem välja nägi kuid suudab hädasolijatele abi osutada. «Kui keegi tõesti tahab söömishäiretest lahti saada, las tuleb minu juurde. Ma aitan ja seletan, milles süsteem seisneb,» lisab ta.

Paljud naised maailmas on enda välimusega rahulolematud. «Iluideaalid on olenemata riigist, ajastust ja naise sihist väga erinevad. See nõuab sügavat psühholoogilist tööd, kui naine on konfliktis oma füüsilise kehaga,» ütleb Alisa. Ta kinnitab, et mida vanemaks inimene saab, seda vähem peab sööma, sest muidu hakkavad haigused ründama.

«Vaadake, kui raske on paksudel inimestel suvel. Insult ja infarkt on palava ilmaga tavaline asi. Liigne kaal tassib kaasa «sõpru» nagu: kõrge vererõhk, higistamine, jalgade ülekoormamine, mees ei leia oma nokut peki alt, kiire väsimus jne.»

Alisa kauni naha saladus peitub selles, et ta püüab oma nahka võimalikult palju päikese eest varjata ja ei söö magusat. «Päike teeb kiiremini vanaks, kui aeg,» ütleb ta. Lisaks peitub kauni naha saladus ka toitumises. Nimelt ei söö Alisa liha, mis väidetavalt annab ta nahale «halli» alatooni. «Kuidagi kohe on näha liha fänne. Suhkur tekitab punne ja vinne – ma peaaegu ei söö magusat,» paljastab Alisa. Oma naha hooldamiseks kasutab ta iga päev pehmet näokoorijat, toonikut ja kerget näokreemi, mis peaks helendavat efekti lisama.

Momendil tegeleb Alisa järgmise raamatu kirjutamisega, milles on lood hullumajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles