Baltimaade suurim Vapiano on avatud

Naine
Copy
Foto: Vapiano

Meil on põhjust rõõmustada, sest Solarises sai avatud Baltimaade ja Soome suurim Vapiano restoran.

Taasavatud restoranis saab endiselt jälgida, kuidas sinu toit valmib ja soovi korral paluda kokal valmistada toit täpselt selliste Vapiano lisanditega nagu sulle meelepärane.

Uuendusena saavad kasutusel olema iseteeninduspunktid, kust saab mugavalt ja kiirelt tellida soovitud eine. Kui toit on valmis, anname sellest piipariga märku. Võta toit ja naudi!

Avarust ja ruumikust jätkub uues restoranis lausa kolmele korrusele ja mugavalt istuma mahutatakse 320 inimest. Suurepärane vaade muudab einestamise elamuseks nii üksi kui sõpradega tulles. Lounge'is saab muretult nautida tassikest kohvi ja loomulikult ei puudu ka mängunurk meie pisematele fännidele.

Asukoht linna südames ja mugav parkimine muudavad restorani külastamise lihtsaks ja muretuks.

«Vapiano – värskuse kodu!» Jälgides seda ülemaailmset sloganit ei tee me oma kvaliteedis mööndusi – maitsvad pastad, pitsad ja salatid valmivad endiselt külaliste silme all. Kui aega napib ja soovid toitu nautida kuskil mujal, ei pea Vapianost loobuma  – oma lemmiktoidu saad mugavalt ette tellida ja kaasa võtta.

Vapiano restoranid kuuluvad Apollo Group holding-ettevõttele, mis omab KFC restorane, Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O'Learyse meelelahutuskeskusi, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistributsiooni ettevõtet Baltic Film Distribution. Apollo Groupi suuromanikud on Margus Linnamäe ja Ivar Vendelin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles