Lizzo ühismeedias: mis oleks, kui te muretseksite enda kuradi keha pärast?!

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Lizzo aastal 2019
Lizzo aastal 2019 Foto: Owen Sweeney/AP/Scanpix

Lauljatar ja aktivist Lizzo postitas teisipäeval TikToki võimsa sõnumiga video, milles võtab ette kõik pekihäbistajad.

32-aastane Lizzo, kelle pärisnimi on Melissa Jefferson, näitab videos end sõitmas trenažööril, tegemas kükke ning peegli ees oma kaunist keha imetlemas. Video algab aga mainides pekihäbistajaid.

«Muide, ma olen viimased viis aastat trenni teinud ja see võib mõnele teist tulla üllatusena, kuid ma ei treeni selleks, et saavutada teie ideaalset keha,» paneb naine asjad kohe paika. «Ma teen trenni enda ideaalse keha jaoks. Tahate teada, milline see on? See pole teie asi! Sest ma olen ilus, tugev, ma teen oma tööd. Nii et järgmine kord, kui te tahate kedagi hukka mõista – söögu ta siis lehtsalatit või McDonald’sit, tehku ta trenni või mitte – siis kuidas oleks, kui te vaataksite endale otsa ja muretseksite enda kuradi keha pärast?»

@lizzo

if you’re not a fat shamer... keep scrolling... ok now that all the fat shamers are here ??‍♀️✨

♬ Buttercup - Jack Stauber

Veel lisab Lizzo, et tervis ei ole ainult see, mis paistab välja, vaid on ka see, mis toimub silmaga nähtamatult. «Ja paljud teist peaksid oma sisemuses suurpuhastuse tegema. Namaste, olgu teil kena päev!»

Grammy-võitja postitas ka video, milles isa ja poeg loevad pojale tehtud kommentaare, kus keegi troll soovitab poisil trenni teha, muidu on ta järgmine Lizzo. Selle asemel, et solvuda, hakkab isa hoopis hõiskama ja poiss hüpleb rõõmsalt, teatades, et ta tahaks väga olla järgmine Lizzo.

@lizzo

Oh u mean the next million dollar dealin, cover of Vogue havin, 3x Grammy award winning, icon, actress, activist, w a perfect ass?

♬ original sound - uploads_of_fun

Lizzo lisas sellele armsale klipile ka omapoolse kommentaari: «Ahsoo, et te mõtlete, et temast saab järgmine miljon dollarit teeniv, Vogue’i kaanele jõudnud, kolm Grammyt võitnud ikoon, näitleja, aktivist – kel lisaks veel täiuslik pepu?»

Lizzo on alati olnud väga häälekas kehapositiivsuse pooldaja ning kutsub kõiki üles pekihäbistajaid kukele saatma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles