Elizabeth ja Philip jälgivad Kate’i ja Williamit kullipilgul

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Cambridge'i hertsog ja hertsoginna külastamas Iirimaad, märts 2020
Cambridge'i hertsog ja hertsoginna külastamas Iirimaad, märts 2020 Foto: Arthur Edwards/The Sun/PA/Scanpix

Kanalil Channel 5 linastus 13. juunil värske dokumentaalfilm «William & Kate: liiga hea, et olla tõsi?», kus kuninglik biograaf Tom Quinn tõi rahva ette mõned üllatavad tähelepanekud.

Quinn väitis, et kuninganna Elizabeth ja tema abikaasa prints Philip hoiavad paaril nimelt silma peal. William on troonijärjekorras teisel kohal, kuid miks Cambridge’i hertsogit ja hertsoginnat kullipilgul jälgima peab?

«Kuninganna on närviline, kuna ta ei taha, et Cambridge’id kordavad samu vigu, mida teised kuningliku pere liikmed teinud on,» kinnitab Quinn. «Edinburghi hertsog ja kuninganna jälgivad väga hoolikalt, eriti arvestades, et noortel kuningliku pere liikmetel on minevikus nii mõndagi väga viltu läinud. Nad ei taha, et see korduks.»

Dokumentaalfilmis uuriti Williami ja Kate’i armulugu, alates nende kohtumisest ülikoolis aastal 2001. «Üks naljakaid lugusid oli näiteks see, et William tahtis nii väga Kate’iga kohtuda, et tema poole kõndides ta komistas ja ütle: «Oh, see on õudne algus, sa arvad ilmselt, et ma olen täielik käpard.»»

Filmis väideti ka, et Kate pidi oma elus korralikult ruumi tegemaa, et sinna laia profiiliga William ära mahuks. Pärast St Andrews’i lõpetamist pidi naine suhte tõttu näiteks töötama vaid poole kohaga.

Kate ja William abiellusid aastal 2011 miljonite silmapaaride all ning neil on kolm last: Geroge, Charlotte ja Louis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles