PÄEVAHOROSKOOP 18. juuni: Lõvile ei anna minevik rahu, Kaalud peavad tööl selgitusi jagama

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaata, mida lubavad tähemärgid sulle tänaseks!

Jäär

Võimalik, et keegi pereliikmetest võtab taas üles teema, mis on sulle tüütu ja mis sai sinu arvates juba ammu lõpetatud.

Sõnn

Info liikumine võib olla takistatud. Kas saab keegi kaaslastest või saad sina ise mingist asjast valesti aru ja seetõttu tuleb midagi ümber teha.

Kaksikud

Rahaasjades ole topelt hoolikas! Eriti kui teed tehingut või sõlmid lepingut, kontrolli hoolega iga sõna.

Vähk

Merkuur alustab Vähi märgis retrograadset liikumist. Võib juhtuda, et pead taas käsile võtma asjad, mida pidasid juba lõpetatuks.

Lõvi

Sa ei saa edasi minna, kui minevikus toimunu ei anna sulle rahu. Ammu unustatud asjad võivad taas meenuda.

Neitsi

Ka kõige paremate sõpradega suheldes võib juhtuda, et saate üksteisest valesti aru. Siis tuleb lihtsalt uuesti oma seisukohti selgitada.

Kaalud

Tööl võidakse sinult mingite vanade asjade kohta selgitusi küsida. Ehk pead otsima üles aastate eest allkirjastatud dokumendid.

Skorpion

Kui pead kuskile sõitma, varu aega ja kannatust. Asjad võivad edeneda loodetust aeglasemalt, kellegi hilinemine mõjutab plaane.

Ambur

Täna ja ka järgnevatel nädalatel pole soovitatav laenu anda. Asjaolud võivad muutuda ja pärast on sul raske raha tagasi saada.

Kaljukits

Sinu mõttekäigud võivad mõnikord olla keerulised. Kui kallimale seisukohti avaldad, püüa väljenduda lihtsalt ja selgelt.

Veevalaja

Töises asjaajamises ole täpne ja konkreetne. Kõikvõimalikud dokumendid kontrolli enne allkirjastamist mitu korda üle.

Kalad

Lastega suhtlemisel varu aega ja kannatust. Sul on vaja läbi näha ka seda, millest sulle ei räägita. Sul läheb vaja ka kavalust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles