PÄEVAHOROSKOOP 19. juuni: Kaljukits saab kasulikke tutvuseid, Amburi rahaasjad laabuvad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaata, mida lubavad tähemärgid sulle tänaseks!

Jäär

Sul tuleb pähe häid mõtteid, kuidas igapäevatööd paremini korraldada. Ka kolleegidele võivad need ideed meelt mööda olla.

Sõnn

Tasub silmaringi laiendada, midagi uut õppida. Arenda end valdkonnas, mis pakub sulle huvi ja omajagu lõbu.

Kaksikud

Vanemate põlvkondade esindajatega on kerge asju ajada. Hoolimata vanusevahest mõistate üksteist üllatavalt hästi.

Vähk

Arvatavasti tahad kallimaga oma mõtteid jagada. Oled ise jutukas ja samas valmis tema arvamusi huviga kuulama.

Lõvi

Igapäevased asjatoimetused ja äriasjad sujuvad kenasti. Tänu loogilisele mõtlemisele astud arukaid ja edasiviivaid samme.

Neitsi

Ära jäta oma arvamust enda teada. Ütle teistelegi, mida sa arvad, väljenda end selgelt ja julgelt, küll sind kuulda võetakse!

Kaalud

Sul on kasu teadmistest või oskustest, mis said omandatud juba ammu, ehk isegi lapsepõlves. Tuleb hetk, mil saad neid kasutada.

Skorpion

Kui vajad infot või head nõu, siis ole suhtlusaldis, räägi inimestega. Ilmselt satud kokku just nendega, kes saavad sind aidata.

Ambur

Rahaasjade planeerimine õnnestub hästi. Sinu mõistuspärased otsused pälvivad koostööpartnerite tähelepanu ja heakskiidu.

Kaljukits

Marsi ja Pluuto sekstiili toel jagub jõudu ja teotahet. Sul võib tekkida kontakte inimestega, kellelt on nii mõndagi vajalikku õppida.

Veevalaja

Selleks et julgemalt ja kiiremini edasi liikuda, on vaja korraks minevikku vaadata ja mõelda, mida oled toimunust õppinud.

Kalad

Sinu kõrval leidub partnereid ja sõpru, kellel on väärtuslikku infot. Üheskoos asju arutades leiate nutikaid, tõhusaid lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles