RETSEPT ⟩ Krõbedad maapähklivõi küpsised: vaid kolm koostisosa

Imevaitsvad rammusad maapähklivõi küpsised

FOTO: Shutterstock

Need maapähklivõi küpsised on loomulikult laktoosi- ja gluteenivabad. Vajad vaid kolme koostisosa, millest valmistada imemaitsvad ja tervislikud ampsud, vahendab Pure Wow retseptinurk. Sellest kogusest saad valmistada umbes 18 krõbedat küpsist.

Sul läheb vaja:

350 grammi maapähklivõid

umbes 50 grammi roosuhkrut (soovi korral võid panna vähem)

1 muna

Valmistamine:

Sega koostisosad omavahel kokku, kuni moodustub ühtlane mass. Võta väikese lusikaga segu ja vooli käte vahel pallideks (peaksid saama umbes 18 tk). Aseta pallikesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajuta pallikesed kahvliga risti laiaks, et küpsisele moodustuks ruudustik.

Küpseta 180 kraadises ahjus umbes 10-15 minutit kuni küpsised on muutunud kergelt kuldseks. Kui küpsised on valmis, lase neil plaadi peal veidi aega seista, sest sedasi muutuvad nad veelgi krõbedamaks.

Küpsised säilivad külmikus kuni kolm kuud. Kui sa neid enne just nahka ei pista.