TRENDISPIKKER ⟩ 6 juuksevärvi, mida sel suvel igal pool näed

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Pruun on üks selle suve kuumimaid juuksetrende.
Pruun on üks selle suve kuumimaid juuksetrende. Foto: Analise Benevides on Unsplash

Neile, kes ei taha juuksuris palju aega ning raha kulutada, on selle suve kuumimad juuksevärvitrendid lausa loodud, kirjutab Bustle. Suvised kiharad, mis vajavad vähe tähelepanu, ent on ometi külluslikult kaunid, leiad siit.

Ilmselt ei muuda keegi juuksevärvi nii tihti, kui mõned kuulsused, ent nii tähtede kui tavainimeste hulgas on populaarsed ja ka täiesti tavalised hooajalised toonimuutused, näiteks heledamad toonid soojemate ilmadega. Lisaks spetsiifilistele värvisoovitustele pakub selle suve trendispikker ka juuste värvimise stiile või lihtsalt üldisi tonaalsusi, millega päikese käes pilku püüda.

Bustle rääkis kuulsate juuksurite ning värviekspertidega, et kuulda nende ennustusi selle suve kuumimate trendide osas. Seega kui vajad enne juuksurisse minekut inspiratsiooni, siis viska nende kommentaaridele pilk peale.

Brünett

Kuigi suvi võib tunduda hea aeg juuksed heledamaks värvida, siis stilistid usuvad, et 2020 suvel rokivad just brünetid kiharad. Krista Depeyrot, salongiomanik Washingtonis, ennustab, et inimesed soovivad juuksurikülastuste vahesid pikendada ning eelistavad selliseid stiile, mis ei võta ka salongis olles kaua aega. «Oodata on rikaste, tumedate brünettide tagasitulekut ning selliseid värve, mis nõuavad vähe omapoolset tegelemist,» rääkis ta.

Kuulsuste juuksestilist Millie Morales tõi välja, et just su loomulik juuksevärv aitab valida, millist tooni pruuni koduseks värvimiseks valida. Tema ise soovitab valida ühe või kahe tooni võrra oma tavapärasest heledama või tumedama värvi. «Kui soovid midagi dramaatilisemat, siis võid kaaluda blondeerimist,» soovitab naine. Pildil Kim Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snuggles w my Chi Chi

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Juured

Juured on samuti üks vähe tähelepanu nõudvaid stiile, mis eesootaval suvel moes on. Los Angeleses tegutsev juuksestilist Anthony Holguin lisab, et alati hea idee on lihtsalt lasta oma loomulikel juurtel välja kasvada. Mis veelgi parem, see sobib absoluutselt kõigi juuksevärvidega, seega palu oma juuksuril lihtsalt end paar tooni heledamaks värvida, et väljakasv võimalikult loomulik oleks. Sama tasub teha ka kodus värvides. Depeyrot nõustub nende soovitustega ning lisab, et ka sellised salgud, mis väljakasvu naturaalsemaks muudavad, on ideaalne valik. Need lisavad ühtlasi juuksevärvile dimensiooni ning vähendab salongis veedetud aega. Pildil Margot Robbie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by @ margotrobbie on

Nägu raamiv värv

Holguini ja Depeyroti sõnul on väga lihtsad, ent samas efektsed ka nägu raamivad värvitoonid. Selle saavutamiseks on vaja alumiiniumlehti kasutades heledamaks värvida mõned eesmised, nägu raamivad juuksesalgud, selgitab Holguin, soovitades suveks minimaalset blondeerimist vajavaid stiile, et oma kiharaid lihtsam hooldada oleks. Õnneks on nägu raamiva tulemuse saavutamine väga lihtne - vajad lihtsalt pisut toonivat palsamit. «Tooniv palsam on värvist odavam,» selgitas Holguin. «See võtab vähem aega, selle hooldus on lihtne ning erinevad tooted võivad muuhulgas ka juustest ebasobivat värvi alatoone eemaldada, näiteks messingtoone.» Pildil Beyonce nägu raamivate salkudega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Tumeblond

Selle stiili puhul toob Holguin välja Kylie Jenneri hiljutise juuksemuutuse kui suvise trenditooni indikaatori - nimelt värvis meigimogul oma juuksed tumeblondiks, mis on pruuni ja blondi kombo.

Depeyrot toob välja, et see on eriliselt hea toon neile, kes liiga tihti juuksurisse minna ei viitsi. Naine lisab, et tumeblondiga sobivad hästi ka kuldsed ning merevaigukarva alatoonid, mis lisavad juustele dimesiooni ning aitavad väljakasvul loomulikult välja kasvada ka tumedate juuste puhul. Lisaks on tema sõnul tooniv palsam ainus hooldus, mida vajad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ??? hi

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Balayage

Balayage ei läinud tegelikult kunagi moest välja, ent suvel on see veelgi populaarsemana taas esil. Bayalage-tehnika seisneb juustele käsitsi värvi kandmises, et luua tumedast heledamaks minev ombre-efekt. Seda on ülimalt lihtne välja kasvatada, seega veedad vähem aega salongis ning see sobib hästi ka juuste väljakasvuga.

Holguini sõnul tuleneb balayage'i õrn nüansirikkus sellest, mil viisil juukseid värvitakse. Erinevalt tavalisest juuste heledamaks salgutamisest ei kasutata selle tehnika puhul kuumust ning värv kantakse juustele umbes viiesentimeetriste lõikudena, lisaks ei kasutata ka fooliumit. Kuumuse puudumise tõttu muudab see tehnika su juukseid aga loomulikust vaid paar tooni heledemaks. Pildil modell Chrissy Teigen bayalage-stiilis juustega.

Soojad toonid

Tumedate juuste tagasitulekuga käsikäes ennustavad stilistid ka soojade toonide trendi. Hea näide sellest on näiteks Selena Gomez, kelle tumedates kiharates leiab karamellikarva balayage'i, Gigi Hadid, kelle blondis on koorekommi, või Jennifer Lopez, kelle juustest leiab kauni punakuldse helenduse.

«Ma näen ka palju sooje toone,» ütleb Holguin. «Eriti heldedatel blondidel avaldub see neutraalsemate ja beežide toonidena, kuldblondi puhul aga karamellina.»

Morales toob aga välja, kuidas soojad pruunid toonid aitavad juustel tervemad välja näha. «Need soojad toonid ning läikivad viimistlused püüavad sel suvel pilku,» toob naine välja. «Rikkalikud pruunid toonid näevad aga head välja kõigega, mida kannad, eriti erksamate suvetoonidega kõrvuti.» Pildil Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It»s a good week to have a good week. #MondayMotivation ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles