5 nõuannet, kuidas takistada enneaegset seemnepurset

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kõik mehed ja naised on ühel meelel, et soovivad kogeda head seksi. Aga mis muudab seksi nauditavaks? Emotsionaalne seotus, suhtlemine, eksperimenteerimine ja kaisutamine on põneva seksuaalelu olulised komponendid, kirjutab Elite Daily.

Seksuaalse rahulolematuse allikaks peetakse enneaegset seemnepurset. Naised tahavad, et mehed peaksid kauem vastu ja paljud mehed nõustuvad, et pikem kestvus aitab saavutada intensiivsemat orgasmi.

Siin on 5 kõige paremat nippi, mis aitavad meestel kauem kesta ja rõõmsamat voodielu nautida:

1. Kiirenda, peatu, kiirenda

Kõige loomulikum viis ennetada liiga kiiret vahekorra lõppu, on «start-stop meetod». Kui tunned, et hakkad kohe orgasmi saama, tõmba hoogu veidi aeglasemaks. Seejärel alusta uuesti stimuleerimist. Selline kiirendamine, peatumine, kiirendamine võtab voodinaudingult küll kogu rõõmu, aga aitab vastupidavust lihvida.

2. Kasuta viivituseks mõeldud pihustit

On olemas spreid, mida tuleb 10 minutit enne tegudele astumist peenisele pihustada. Sprei aitab mehel 30-60 minutit vastu pidada ja intensiivsemat naudingut luua.

3. Proovi «pigistamise meetodit»

Seda meetodit kasutatakse tavaliselt siis, kui tahetakse ennetada liiga kiiret «äratulemist». Kui tunned, et hakkad orgasmi saama, pigista pöidla ja nimetissõrmega peenise keskosa - see aitab liigset elevust pidurdada.

4. Hajuta tähelepanu

Keegi ei tahaks seksi ajal oma vanaemale mõelda, aga püüa siiski oma mõtted mujale suunata. Meele hajutamine pole sugugi halb idee, kui see tagab sulle pikema kestvuse. Tegelikult on see lausa esimene meetod, mida seksuaalterapeudid enneaegselt lõpetavatele patsientidele soovitavad.

5. Vaheta poose

Mõned poosid stimuleerivad peenist rohkem kui teised. Sobiv poos tuleb partneritel omavahel katsetamise teel välja selgitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles