Tegelikud põhjused, miks sinu rinnad ära vajuvad

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Fakt on see, et rinnad ei püsi igavesti pringid. Imetamine ja vanus jätavad neile omad jäljed. Siiski saad rindade enneaegset lõtvumist ennetada, kui lõpetad allolevate eksimuste kordamise, kirjutab Good Housekeeping.

Õnneks on meetodeid, kuidas rindade lõtvumist aeglustada. Rindasid saab kaua pringina säilitada, kui pöörad järgmistele tegevustele tähelepanu:

1. Sa ei joo piisavalt värskelt pressitud apelsinimahla

Rindade kude vajab C- ja B-vitamiini, et ehitada toetavat elastiini ehk kiude ja kollageeni, mis hoiab rindu vormis. Hommikusöögi kõrvale klaasike apelsinimahla mõjub kindlasti ka gripihooajal turgutavalt. Mahl olgu võimalikult naturaalne!

2. Sööd rämpstoitu

Rämpstoit kahjustab keha mitmel erineval viisil. Keskikka jõudmisel ei ladestu rasvad ainult sinu vöökohale, vaid ka rindadesse.

3. Saavutad soovitud kehakaalu languse

Kui oled kehakaalu langetamise nimel palju vaeva näinud, tasub seda alati tähistada. Samas tasuks kiire kaalukaotuse korral kanda hästi toestatud rinnahoidjaid, et nahk jõuaks muutustega kohaneda.

4. Suitsetad palju

Suitsetamine mõjub nahale halvasti. See on põhjus, miks nahk enneaegselt vananeb ja elastsuse kaotab.

5. Unustad rindasid kreemitada

Kui soovid rindade enneaegset lõtvumist ennetada, on oluline ihu niisutatuna hoida.

6. Teed iga päev liiga pikki jooksuringe

Rinnad vetruvad jooksmise ajal palju ja kui sa ei kanna piisavalt hea toestusega sportrinnahoidjaid, muutub su büst lodevamaks.

7. Ei kaitse rindu päikese eest

Kui veedad palju aega õues, peaksid alati oma nahka päikese eest kaitsma. See kehtib ka rindade kohta.

8. Kasutad vale suurusega rinnahoidjaid

Kvaliteetsete rinnahoidjate arvelt ei tasu kunagi kokku hoida. Paljud rindadega seotud mured saavad lahendatud, kui kannad õige suurusega rinnahoidjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles