3 tegevust, mis teeb sind mehe silmis väga atraktiivseks

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kas oled mõnikord muretsenud, et kui mehele oma tunded avaldad, võid ta tahtmatult eemale peletada? Ilmselt kardad tunda tõrjutust või võimalikku piinlikust, sest ta ei pruugi sulle samaga vastata, kirjutab Your Tango.

Ära muretse, sa pole ainus naine, kes sellist hirmu kogeb. Paljud naised avastavad, et hakkavad mänge mängima või teesklema, et nad ei tunne midagi – samas tahetakse, et mees ikkagi huvitatud oleks. See, et sa vaikid, ei pane meest sinusse rohkem armuma! 

Tegelikult võib mehe eemale ajada hoopis see, kui sa pole aus ning ei ütle, mida tema vastu tunned. Tunded iseenesest ei hirmuta meest, küll aga see, kuidas nende tunnete osas käitud. 

Mees eeldab, et kui ta sulle tõepoolest meeldib, siis tunned end tema läheduses hästi. Ta tunneb end puudulikuna, kui oled temaga koos olles stressis, mures või õnnetu. See aga sunnib teda sinuga aina vähem aega koos veetma, sest talle ei meeldi ebamugavus. Õnneks on mõned edukad meetodid, kuidas mehele öelda, et oled temast huvitatud.

Kuidas meest veelgi rohkem enda ligi tõmmata ja öelda, et ta meeldib sulle väga? Siin on kolm sammu, mida proovida:

1. Tee selgeks, mida soovid ja ootad

Mehed ei pruugi osata emotsionaalset tuge pakkuda ja lohutada – seetõttu neil ongi raske välja nuputada, mis sind häirib või miks kurb oled. Sa ju tead, mida tahad, siis väljenda seda. Ära oota, et ta muutuks mõtete lugejaks.

2. Sõnasta põhjus, mis sind tema juures tegelikult häirib

Mehed tahavad olla naiste läheduses, sest see paneb neid hästi tundma. Kui heidad talle pidevalt ette asju, mida valesti teeb, pöörab ta sinust ära.

3. Ära varja, mida mõtled või tunned, kuna kardad teda eemale peletada

Mehed mingis mõttes eeldavad, et naised on emotsionaalsed juhid. Naised toovad suhtesse sügavama ja külluslikuma emotsionaalse poole, mida mujalt ei leia.

Üldiselt mõjub meestele atraktiivselt, kui ütled selgelt välja, mida ja kuidas soovid. Kui mees näeb, et tunned end suurepäraselt, on ka temal mõnus olla ja kõik muutub maagilisel kombel lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles