PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 26. juuni: Jäära ootab väga meeleolukas pidu, Skorpion hindab oma võimeid üle

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaata, mida lubavad tähed sinu tähemärgile tänaseks!

Jäär

Sul võib olla soov end pisut tuulutada, meelt lahutada ja luua uusi tutvusi vastassooga. Kui lähed peole, kisub see väga meeleolukaks.

Sõnn

Küllap tuleb nädala viimasel tööpäeval palju vaeva näha – tööd on veel kuhjade kaupa tegemata! Oled ehk asja kergekäeliselt võtnud.

Kaksikud

Kui otsustad õhtul sõpradega kohtuda, kujuneb koos veedetud aeg erakordselt seiklusrikkaks ja meeldejäävaks.

Vähk

Tööl üritatakse sind ülesannetega üle külvata, ent samal ajal nõuavad ka kodused tegemised või lähedaste nõudmised kiiret reageerimist.

Lõvi

Igapäevase asjaajamise käigus võib juhtuda nii mõndagi ootamatut. Võid mõne erilise tüübiga tuttavaks saada ja põnevaid uudiseid kuulda.

Neitsi

Ehkki oled rahaasjus tavaliselt hoolikas, kipub täna kontroll kaduma. Võid mingi müügimehe lobeda jutu ohvriks langeda ja ohtralt kulutada.

Kaalud

Uute inimestega on lihtne tuttavaks saada, suhted võivad kiiresti edasi areneda. Vanade kaaslastega võid kergesti tülli pöörata.

Skorpion

Ära võta ette liiga raskeid ülesandeid! Võid oma võimeid üle hinnata. Kanna enda eest paremini hoolt.

Ambur

Põled soovist huvitavat teha, oma julgus proovile panna. Leidub sõpru, keda suudad peadpööritavatesse seiklustesse kaasa tõmmata.

Kaljukits

Ehkki on reede, ei õnnestu sul tööd rahulikumalt võtta. Pigem vastupidi – kisub kiireks. Sinu õlgadele võidakse lisada uusi tööülesandeid.

Veevalaja

Ilmselt ei malda sa kaua oodata – tahad kohe, kui tööpäev lõppeb, kuhugi ära sõita. Autoroolis väldi kärsitut tegutsemist.

Kalad

Äriasjade ajamine tasub edasi lükata ja romantikalainele ümber lülituda. Kui oled üksildane, mine seltskonda – uued tutvused on kerged tekkima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles