ASTROLOOGIA ⟩ Merkuuri retrograad: ole valmis, et karmabumerang saab su lähinädalatel kätte

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Eile oli pööripäev, kuu loomine ja päikesevarjutus. Kui tunned, et su elus möllavad võimsad kosmilised energiad ja kõik on muutumises, siis võidki just taeva poole vaadata, et selgust saada. Lisaks kõigele algas 18. juunil ka Merkuuri retrograad, mis on meie eludesse segadust külvamas kuni 12. juulini.

Asjale ei aita kaasa, et lisaks Merkuurile on retrograadis veel teisedki planeedid – Saturn (11. mai kuni 29. september), Veenus (13. mai kuni 25. juuni) ja Jupiter (14. mai kuni 12. september). Loe siit lähemalt, mis see tähendab!

Merkuur juhib suhtlemist, mõtlemist, tehnoloogiat, transporti, ajastust ja paljusid teisi aspekte, niisiis tuleb arvestada, et mõjutatud saavad mitmed elulised eluosad. Merkuuri maine pole just kõige parem, kuid seda perioodi saab kasutada ka enda hüvanguks. Jah, suure tõenäosusega saadad sõnumi valele inimesele või saad e-kirjast valesti aru, pead tegelema katki läinud auto või arvutiga – aga see kõik suunab sind aega maha võtma. Praegu on hea hetk hinnata, kuhu oled jõudnud ja kuhu oled teel, vaadata üle oma plaanid ning lasta energial taastuda ja vaimul lõõgastuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles