3 lisandit, mis muudavad sinu toidukorra hoobilt tervislikumaks

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
3 mõnusat lisandit, mis muudavad sinu toidukorra oluliselt tervislikumaks.
3 mõnusat lisandit, mis muudavad sinu toidukorra oluliselt tervislikumaks. Foto: Shutterstock

On inimesi, kes soovivad aeg-ajalt oma toitumist tervislikumaks muuta. Takistuseks sellel teel osutub enamasti inimeste teadmatus või soov kohe kõike suurelt ette võtta. Alustame siiski väikestest sammudest ning selle jaoks tutvustamegi sulle täna kolme koostisainet, millega saad oma toidukorra hoobilt tervislikumaks muuta.

Jutusaates «The Doctors» otsitakse tihti vastuseid inimeste küsimusele: «Kuidas muuta võimalikult lihtsalt oma toidukorda tervislikumaks?» Sel korral jagasid nad oma vaatajatega kolme lihtsat koostisosa, mis seda ka tõepoolest teevad, vahendab MSN.

Eelkõige on need soovitused mõeldud inimestele, kes on suured tuunikala, kana, muna ja võileibade sõbrad. Järgnevad koostisained hoiavad sinu päevase kaloraaži kontrolli all ning on ka väga maitsvad.

Hummus

«The Doctors» jagas inimestele nippi, kuidas majoneesi söömine ei oleks nii ebatervislik. Nad soovitavad majoneesile lisada veidi hummust, milles peitub vähem kaloreid ning sisaldab muu hulgas ka palju proteiini ning kasulikke rasvu.

Hummus
Hummus Foto: Shutterstock

Tomat

Teadagi on tomatid väga kasulikud. Nad tasakaalustavad toitude kaloraaži ning lisab neile rohkelt erinevaid toitaineid. Samuti võid lisada tomatile värskeid vürtse, näiteks jalapenot.

Tomatid lisavad toitudele rohkelt erinevaid tervislikke toitaineid.
Tomatid lisavad toitudele rohkelt erinevaid tervislikke toitaineid. Foto: Shutterstock

Avokaado

See populaarne koostisosa muudab kõik toidud mõnusalt tervislikuks ja kreemiseks. Sobib lisamiseks nii võileibadele, salatitele kui ka muudele roogadele.

Avokaadod
Avokaadod Foto: Shutterstock
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles