Mari Pokinen: üksinda jäämine on mu suurim hirm

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Pokinen
Mari Pokinen Foto: ERR

Noor laulja ja näitleja Mari Pokinen tunnistas ajakirjale Naised antud intervjuus, et on alati millestki või kellestki kinni hoidnud, et turvatunne ei kaoks, ning üksinda jäämine on tema suurim hirm.
 

«Aga ma tean, et olen lõpuks ikka üksi ega saa tegelikult turvatunnet otsida iseendast väljastpoolt. Pean iseendas tundma end turvaliselt. Ennast tuleb usaldada ja armastada, aga mitte teiste külge klammerduda. Selle mõistmine on aga esialgu himrutav ning üksi olemist ja eneseusaldamist tuleb õppida. Vähemalt minul tuleb seda veel õppida. Siis on lihtsam ka teistele ja maailmale avatud olla ja armastada,» selgitas Mari.

Samas lisas ta, et see ei tähenda, et poleks oluline teiste toetusest hoolimine. «Inimene vajab inimest, mina vajan inimesi enda ümber. Ma õpin neilt palju ja saan seeläbi rohkem iseendaks. Tuleb ennast armastada, aga tuleb vastu võtta ka teiste armastus ja siis kõik see armastus jälle ära jagada.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles