Kohtinguekspert: neli märki, mis näitavad, et teil on tõeliselt suhtepotentsiaali

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Niisama deitimine pole sinu teetass? Sa otsid midagi tõsist ja ei taha raisata aega kuttidele, kes lihtsalt tahavad hängida ja tšillida? Kuidas aga see õige paljude hulgast üles leida?

Stephen Hussey, kes on menukas kohtinguteemaliste raamatute ja tekstide autor, on kokku pannud küllaltki efektiivse ja lühikese nimekirja asjadest, mis aitavad sul otsustada, kas inimene, kellele oled silma peale pannud, pakub pinget ka pikemaks ajaks.

  1. Te tahate sama tulevikku. Sellest ei saa üle ega ümber: teil peab olema jagatud tulevikuvisioon. Tahate elada maal või linnas? Üürida või osta maja? Lapsed järgmise viie aasta jooksul? Te ei pea plaani kohe paika panema, kuid te peate olema ühisel arusaamisel. On oluline, et saaksite neist asjadest rääkida, ilma et mingil hetkel avastaksite – oih, me saame asjadest täiesti erinevalt aru...
  2. Väärtused. Headus on oluline, samuti suhtumine perekonda, rahasse, konfliktide lahendamisse ning arusaamine, kui palju te mõlemad iseseisvust vajate. Teie väärtused panevad paika selle, kuidas te igapäevaselt elate. Kui te ei ole fundamentaalsetes küsimustes ühel meelel, siis ootab teid ees hulganisti konflikte. Kui sa vaatad oma partnerile otsa ja näed temas inimest, kes peab tähtsaks samu asju kui sina, siis on teil võimalus.
  3. Keemia. Me kõik oleme loomad ja loomadel on ihad. Ta võib olla suhtematerjal kõikides muudes osades, kuid füüsiline tõmme peab olema, et asjad oleksid huvitavad ja rahuldust pakkuvad. Kas sa tunned kirevõbelust ja iha, kui sa oma partnerile mõtled? Kas su süda paisub õnnest, kui teie huuled kohtuvad? Loodetavasti. See peab olemas olema juba alguses, sest seksuaalne keemia on üks asi, mis aja jooksul ise arenema ei hakka. Sul on vaja partnerit, kes pöörab pead, kui sa tuppa astud. Keegi, kes lõhnab, näeb välja ja tundub täpselt inimesena, kellele sa ei suuda vastu panna.
  4. Ta lihtsalt mõistab sind. Sa vajad kedagi, kellega koosolemine tundub nagu koju jõudmine,. Kui sa räägid oma tunnetest, siis ei tunne sa, et ta vaataks sind kui tulnukat. Sa ei pea end pidevalt üle selgitama, sest ta mõistab sind poolelt sõnalt. See võib tunduda grandioosne, kuid tõelised pikaajalised partnerid oskavad vaadata maailma läbi üksteise silmade. Kui nad üksteisele otsa vaatavad, näevad nad iseennast. Selleks pole õiget valemit, lihtsalt tunne, et see inimene mõistab sind nagu pereliige.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles