Kuumalaine ühes Eesti vanglas: särgisaba kergitamine on keelatud ka palava ilmaga (1)

, kolumnist
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

Tegijal alati juhtub. Kuna mul juhtub tihti, siis ilmselt olen ma kuidagi eriti kõva tegija. Koroonapaanika on minevik ja tänasel ilusal päeval, vaadates seda rannapiiri, ütleks, et keegi ei tea, mis koroona on. Aga mulle tuli koroona meelde, kui vanglas külastusel käisin. Mind taheti nimelt ukse taha jätta, kirjutab Ronja, kelle mees kannab karistust ühes Eesti vanglas.

Juhtus siis nii, et kuna meil jäi märtsis kohtumine ära, siis esimesel võimalusel meile Kaareliga see ära jäänud kohtumine ikkagi võimaldati. Kaasa tulid tütar ja Kaarli vanaema. Kujuta nüüd ette pilti, oleme kõik ootesaalis, jube igav on. Palav on ka, sees kerge ärevusja süda puperdab. Mis siis teha? Tantsida, loomulikult. Ja nii me siis tantsisime, pool tunnikest või kolmveerand isegi. Aga siis hakati meid vahelüüsi laskma.

Vahelüüsist läbi käidud, märkasin, et oi ei, meid kraaditakse. Ja ma tunnen, et ma õhetan üle keha. Süda hakkas kurgus peksma. Tuleb minu kord kraadida. Ametnik kraadib ja mis välja tuleb? 37,4! Kraadivad kõrvast uuesti: 38,0.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles