Selgusid järjekordsed detailid Adele uue albumi ilmumise kohta

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Lauljatar Adele lükkab uue albumi ilmumise teadmata ajaks edasi.
Lauljatar Adele lükkab uue albumi ilmumise teadmata ajaks edasi. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

Koroonakriisi tõttu on paljud inimesed pidanud oma tegemised edasi lükkama või hoopiski katkestama. Nüüd teatas ka lauljatar Adele, et lükkab uue albumi ilmumise määramata ajaks edasi, vahendab Cover Media.

Esialgselt oli lauljatari uus album ilmuma planeeritud selle aasta septembrisse. Laulja mänedžer Jonathan Dickins teatas, et Covid-19 pandeemia tõttu lükkub Adele neljanda albumi ilmumine järgmisesse aastasse.

«See ei ilmu septembris, aga ilmub siis kui see on valmis,» rääkis Dickins Newsweek'ile. «Oleme kõik ühes paadis. Teeme kõik asju ja järsku kogu maailm peatub. See tuleb siis kui on täiesti valmis, aga ma ei saa hetkel veel ühtegi kuupäeva välja öelda. Meil on olemas muusika, millega peame jätkuvalt tööd tegema.»

Adele viimane album «25» nägi ilmavalgust 2015. aastal.

Naise fännid on tema uuest albumist unistanud juba aastaid. Esimesed jutud neljandast albumist läksid liikvele selle aasta märtsis, mil Adele jäi videoklipile, kus rääkis kogemata oma sõbranna Laura Dockrilli pulmapeol septembris ilmuvast uuest singlist. Pärast video internetti sattumist teatas Adele, et tema uut albumit on oodata septembris.

Koroonaviiruse tõttu on paljud muusikud pidanud oma albumite ilmumist edasi lükkama. Teiste seas näiteks Lady Gaga, Sam Smith ja Alanis Morissette.

Adele viimast albumit «25» saad kuulata siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles