PÄEVAHOROSKOOP 29. juuni: Skorpion saab unenägudest vihjeid, Jäär on hakkamist täis

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaata, mida lubavad tähed sinu tähemärgile tänaseks!

Jäär

Marss on Jäära märki jõudnud, rõhutades veelgi sinu niigi tulist loomust. Oled hakkamist täis, korraldad maailma asju suure tuhinaga ümber.

Sõnn

Sul on häid mõtteid ja kuldaväärt ideid, ole julge neid esitama. Näita üles aktiivsust, ole valmis tegutsema ja teisi aitama.

Kaksikud

Raske on ühildada kodust elu ning tööd ja karjääri puudutavaid küsimusi. Püüad mõlemal rindel tubli olla, ent see võib üle jõu käia.

Vähk

Infomüra tõttu jäävad märkamata olulised asjad. Proovi olla tähelepanelik, võta asju rahulikult ja ürita süveneda.

Lõvi

Koostöö ei pruugi kõige paremini edeneda. Ole kannatlik ja taktitundeline, kuula ka teiste arvamust, ära hakka otsekohe ennast õigustama.

Neitsi

Suhetes on pinget. Ent see, kas pinge on edasiviiv või lammutava iseloomuga, on suuresti sinu enda teha. Kui inimest armastad, ole temaga kannatlik.

Kaalud

Mõistad hästi, milline on sinu koht maailmas. Emotsionaalne ja mõistuspärane pool on tasakaalus. Rahaasjus oled aga läbematu.

Skorpion

Tunnetad hästi oma hingelisi vajadusi. Võid näha unenägusid, mida analüüsides saad vihjeid, kuidas edaspidi käituda.

Ambur

Sul on küllalt vaimset energiat ning ka oskust selgelt mõelda, eri teemade vahel seoseid luua. Kasuta aega selleks, et ennast arendada.

Kaljukits

Sul on võimalusi rahalist seisu parandada, ent sellega seoses leidub ka ohte. Mõtle hästi, kellele ja mida tasub rääkida, kellega saab koostööd teha.

Veevalaja

Intuitsioon on suurepärane. Ühenda loogiline analüüs ja hea vaist, siis saad õigesti otsustada, kuhu poole ja millise tempoga liikuda.

Kalad

Keegi üritab sulle oma tahtmist peale suruda. Isegi kui tunned, nagu oleks ta sinust tugevam, ära ole allaheitlik, ära luba end ära kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles