Britney postitatud pilt ajas Beyoncé fännid kihevile

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Britney Spears ja Beyonce
Britney Spears ja Beyonce Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix;Mike Blake/Reuters/Scanpix

Teadagi on maailm meile kinkinud kaks suurepärast lauljannat - Beyoncé ja Britney Spears'i. Loomulikult on mõlemal lauljataril üüratud fännibaasid ning nüüd on need omavahel täiesti tülli pööranud.

Nagu öeldakse, et kunsti ilu peitub vaataja silmades. Just see on viimastel päevadel kahe lauljatari fännibaasid omavahel totaalselt kihevile ajanud.

Nimelt postitas Britney Spears kolm päeva tagasi oma Instagrami kontole joonistuse krooni kandvast mesilasest. Pildi pühendas ta mõistagi oma armsatele fännidele ning lisas juurde pühenduse: «Kõigile minu fännidele, kes kutsuvad mind Kuninganna B-ks. Usun, et see väide peab vägagi paika!»

Siiras postitus ei meeldinud aga ühe teise tuntud lauljatari fännidele, kes hakkasid postitama kommentaare, et õige ja ainust Queen B (eesti keeles Kuninganna B - toim.) on hoopiski Beyoncé. «Beyoncé Giselle Knowles-Carter on ainus Kuninganna B,» kirjutas üks Knowlesi fännidest kommentaarides.

Loomulikult ei jätnud Britney austajad seda asja nii ning asusid Spearsi kommentaarides kaitsma, vahendab Wonderwall. Nimelt üritasid Britney pooldajad teha selgeks, et on siiski vaid üks, kes antud tiitlit väärib ning kindlasti pole selleks Beyoncé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To all my fans who call me Queen ? B …. I believe this would be more accurate ????? !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Fännide verbaalne sõnasõda on kestnud juba kolm päeva ning uusi kommentaare lisandub iga hetkega. Samuti on sõna võtnud ka joonistuse autor Jenna Paddey, kes püüab selgitada, et pilti joonistades ei mõelnud ta Britney ega Beyoncé peale.

Jenna rääkis TMZ'le, et joonistas kõnealuse pildi 2018. aastal ning on inspireeritud sõnapaarist «mesilaste kuninganna». Autoril pole õrnematki aimu, kuidas Britney tema pildi leidis, aga avastas selle siis, kui lauljatar ta oma postituses ära märkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles