8 last sünnitanud naine: mehe silmadest on näha, et ta peab mind jätkuvalt seksikaks

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Osad naised arvavad, et laste saamine rikub seksuaalelu täielikult ära, teised jällegi ütlevad, et voodielu hoopis elavneb. Millist arvamust sina omad? All jagavad neli naist oma lugu, kuidas laste saamine nende seksuaalelu mõjutas, kirjutab Iltalehti.

«Olen üks paljudest naistest, kes igatseb intiimsust, puudustusi ja seksi sama palju, kui enne laste saamist. Mu mehe sõnad ei vasta tegudele ja see ajab seksituju täiesti ära. Ma saan tast täiesti aru, kui teistsugused rinnad ja lodev kõht enam ei eruta. Või on tõesti asi selles, et ta näeb mind nüüd kahe lapse emana, mitte oma naisena?» kirjutab esimene naine.

Seksikam ja enesekindlam tunne kui kahekümnendates eluaastates

«Olen 47-aastane ja meil on kolm last. Ühtegi kilo pole laste saamisest juurde tulnud. Oleme mõlemad heas füüsilises vormis ja tunneme end seksikamana ja enesekindlamana kui kunagi kahekümnendates eluaastates tundsime. Mu elu pole kunagi olnud välimusele keskenduv ja vanuse ning kaalunumbri pidev rõhutamine vaid hävitab naiselikkust ja emadust,» ütleb teine naine.

Mehe silmadest oli aru saada, et ta peab mind seksikaks

«Mul on kaheksa sünnitust selja taga ja sama palju lapsi. Seks on alati hea olnud. Üks põhjus oli kindlasti see, et laste isa silmadest oli kohe näha, et ta pidas mind seksikaks, isegi kui mu keha oli aastatega muutunud.

Tunnen end endiselt seksikana ja naudin seksi sama palju, kui enne laste saamist. Ausalt, seks on tänasel päeval palju fantastilisem. Laste isa küll ei ole enam, aga loodan, et leian enda kõrvale kellegi uue, kes tahaks minuga seksi nautida,» kirjutab kolmas naine.

Seks on suhet kooshoidev jõud

«Mu keha muutus pärast lapse saamist ainult paremaks, sest eluviis paranes. Kui laps oli beebi, siis liikusin palju ja ka imetamine aitas kaalu kaotada. Kui aega tekkis rohkem, hakkasin trennis käima ja alkoholitarbimine muutus minimaalseks.

Olen kolmekümne aastasena parimas vormis kui eales varem ja tunnen end seksikana. Seksuaalsust algab minu arvates seespoolt, mitte välimusest,» ütleb neljas naine.

Väga paljud naised tunnevad, et kui nad on saanud lapse, siis nende suhtumine kehasse muutub. Olemine muutub vabamaks, samas eluviis tervislikumaks. Samuti tekib partneri vastu suurem usaldus. Naised muutuvad oma keha suhtes lahkemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles