PÄEVAHOROSKOOP 4. juuli: Sõnn käitub enesekeskselt, Kaksikuil on lennukad armufantaasiad

Naine
Copy
Foto: Pexels

Siin on horoskoop tänaseks laupäevaks!

JÄÄR

Suudad ületada väljakujunenud mõttemustrite piire. Tekivad head ideed, leiad oma probleemidele uudsed ja hästi toimivad lahendused.

SÕNN

Oled enesekeskne, lähtud isiklikest vajadustest, oskamata või tahtmata teistega arvestada. See võib tuua lahkhelisid sõprussuhetes.

KAKSIKUD

Armuasjad on sulle tähtsad, fantaasia on lennukas. Nii kujutled armsamat just sellisena, nagu tahaksid, et ta ideaalis oleks.

VÄHK

Vajad võimalust vahepeal üksinda olla ja aeg maha võtta. Nii saad võimaluse mõtteid korrastada ja energiat koguda.

LÕVI

Aeg annab võimalusi tähtsate isikute sümpaatia võitmiseks, ent võimalustega kaasnevad ka ohud. Sul tuleb oma tegevus hästi läbi mõelda.

NEITSI

Sul tuleb küll vaeva näha, aga kindlasti õnnestub teada saada midagi seesugust, mis aitab kaua kestnud probleeme lahendada.

KAALUD

Kui sinu ja ühe lähedase inimese vahel on probleem lahendamata, tõuseb see päevakorrale ja sul ei jää üle muud kui asi selgeks rääkida.

SKORPION

Võib toimuda otsustavaid muudatusi, mille kaudu kaua kestnud probleemid lahenevad. Partnerlussuhted ja kodused asjad on muutumise faasis.

AMBUR

Suhete klaarimiseks aeg ei sobi. Kipud oma tahtmist jõuliselt peale suruma. Hoia olulisi inimesi ja väldi tülitsemist.

KALJUKITS

Täiskuu Kaljukitse märgis heidab ehk valgust teemadele, millega sa väga ei taha silmitsi seista. Võta seda kui võimalust areneda.

VEEVALAJA

Õhus on romantilist armastust. Võimalik, et kohtud nüüd kellegagi, kes ajab sinu pea nii segi, et kodused kohustused ununevad sootuks.

KALAD

Vajad väga inimesi, keda saaksid usaldada, kellele oma unistustest ja hirmudest rääkida. Vali hoolikalt, keda oma saladustesse pühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles