Ameeriklased Anne ja tema abikaasa Jim elasid täiesti tavalist elu. Ühel päeval muutus aga kõik, kui Jim läks peavalu leevendamiseks jalutama ega naasnud enam. Mis temaga juhtus? 

McDonnellid elasid New Yorgi äärelinnas Larchmontis väikeses telliskivimajas. Jim oli 25 aastat töötanud postkontorite juhatajana. Õrn ja hella häälega mees tundis linnas sadu inimesi ja kõik teadsid teda. 1960. aastast abielus olnud Jimil ja Anne’il ei olnud lapsi.

1971. aasta veebruari ja märtsi jooksul juhtus 50-aastase Jimiga ebatavaliselt palju õnnetusi. Ükski neist ei lõppenud kriitiliselt, kuid läbielatu oli siiski veider. Näiteks libises ta õhtul prügi välja viies jäisel trepil ja kukkus pea lõhki ja vigastas selga. Mõni päev hiljem tööle sõites tekkis tal roolis aevastushoog ja auto kaotas juhitavuse. Ta sõitis vastu posti ning lõi pea vastu esiklaasi ära. Järgmisel päeval lõi ta töö juures pea kogemata ära. Kümme päeva hiljem kaotas ta jälle oma auto üle kontrolli ja sõitis vastu posti. Jim leiti autost teadvusetult ja ta viibis kolm päeva ajupõrutusega haiglas.

Kommentaarid (2)
Copy