Asenda kohv selle populaarse joogiga ja saad kõhuvoltidest igaveseks lahti (1)

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud meist püüavad kõhule kogunenud rasvapolstrist lahti saada, aga see ei ole mingil põhjusel kuidagi õnnestunud. Toitumisspetsialisti sõnul võid abi saada, kui hakkad rohelist teed jooma, kirjutab Daily Star.

Paraku elavad paljud inimesed istuvat elustiili ja söövad liiga palju ebavajalikku. Või sa juba oled pingutanud, et saada parem füüsiline vorm? Protsessi kiirendamiseks saad lisaks trennile ja korrapärasele toitumisele teha veel ühte asja.

Toitumisspetsialist avaldab, et vöökohta on võimalik saledamaks saada juhul, kui vahetad hommikukohvi rohelise tee vastu välja. Teadusuuringud on leidnud, et roheline tee aitab efektiivsemalt ainevahetust kiirendada ja kehakaalu langetada. Viidi läbi uuring, kus osales 35 ülekaalulist meest ja naist. Need, kes jõid kahe kuu jooksul neli tassi rohelist teed päevas, võtsid kaalust oluliselt alla.

Kui arvad, et sa ei suuda hommikut kuidagi kohvita alustada, ära muretse! Kohv pole ainus, mis sind hommikul erksaks teeb. Ka rohelisest teest saab palju kofeiini. Tassitäis rohelist teed sisaldab 30–50 mg kofeiini, tassike espressot 63 mg kofeiini.

Klassikaline piimakohv sisaldab 168 kalorit, aga tassike rohelist teed vaid ligikaudu 2 kalorit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles