9 intiimset alternatiivi seksile, mis on peaaegu sama nauditavad

Naine
Copy
Kui seks pole menüüs, on ka mitmeid teisi intiimseid tegevusi, mida koos kaaslasega nautida.
Kui seks pole menüüs, on ka mitmeid teisi intiimseid tegevusi, mida koos kaaslasega nautida. Foto: Shutterstock

Seks on äärmiselt nauditav tegevus, kirjutab The Frisky. Ent mõnikord pole seksimine lihtsalt võimalik, olgu põhjuseks siis menstruaalkrambid või külm ilm. Lähedaseks teineteisenautimiseks on aga ka teisi naudinguid pakkuvaid viise.

1. Tugev kaisutamine. Paljud inimesed peavad kaisutamist passiivseks tegevuseks, mis leiab aset peale seksi. Tegelikult võib aga ka ainult kaisutamine väga meeldiv olla. Olge kordamööda suured lusikad ning põimige teineteisele huvitavatel viisidel käsi-jalgu ümber.

2. Teineteisele magustoitude söötmine. Kellegi käest magusa ja kleepuva maiuse söömine rahuldab kindlasti hellusevajadust ja võib ühtlasi olla ka väga sensuaalne tegevus.

3. Koos duši all käimine. Kui liigute «duši all seebisena kallistamise» faasist edasi, siis pole midagi mõnusamat kui see, et keegi teine peseb sinu selga või šampoonitab su juukseid. Rääkimata peale pesus käimist aset leidvast kreemitamissessioonist, mida koos kallimaga ette võtta.

4. Tekirull. Eriti nauditav külma ilmaga, sest olgem ausad – kes meist ei ägiseks mõnust, kui kallim ta justkui inimwrapi suure ja pehme teki sisse mässib.

5. Paljalt voodis teleka vaatamine. Paljud peavad telekat magamistoas suureks patuks, sest see tapab su seksuaalelu. Ent koos paljalt teleka vaatamine võib mõnus olla niisamagi, rääkimata sellest, et see toimib sobiva telesisu korral ka eelmänguna.

6. Peamassaaž. Võite kasutada neid imelikke haralisi peamassaažividinaid või teineteist ise vastastikku masseerida, igal juhul on see väga nauditav kogemus, mis toob kananaha ihule ning võib võtta sult mõneks ajaks ka kõnevõime.

7. Suvalisel hetkel romantilise loo järgi köögis tantsimine. Jah, see võib kõlada väga juustuselt, ent aeglane tantsimine on põhjusega seksikas. Kallimale lähemale liibumine, tema lõhn, muusika...

8. Teineteise naha küüntega õrn kraapimine. Väga sensuaalne ning väga mõnus.

9. Puhaste pidžaamade otse kuivatist selga panemine. Need on puhtad, lõhnavad hästi ning kuivatamisest veel soojad. Lisa juurde armas kaaslane ning hulbidki õndsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles