8 viga, mida naised teevad, mis nende atraktiivsuse meeste silmis tapavad

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Kas ka sina töötad iseenda õnne vastu?
Kas ka sina töötad iseenda õnne vastu? Foto: Pexels

Naine! Kui leiad end konstantselt murtud südamega või üksinda, siis see artikkel on just sulle, kirjutab Your Tango. Siin on üles loetletud kõik põhilisemad vead, mida naine teha saab, ent ära muretse - need on parandatavad.

1. Sa vihkad vallaline olemist.

On suur vahe, kas astud suhtesse selle pärast, et tõesti soovid seda nautida või tunned hoopiski, et ilma suhteta oled sa hukule määratud. Mehejahil olles on väga oluline mitte meeleheidet õhkuda, sest keegi ei taha tunda, et «tegelikult ei meeldi talle MINA, vaid ta soovib enda kõrvale lihtsalt KEDAGI». Kui juba oled suhtes, siis toodab üksinda olemise kartus sinus leppimist kõiksuguste situatsioonide ning halva käitumisega, mida su kaaslane toodab, sest sa kardad üle kõige üksi olla ning oled seetõttu valmis paljutki alla neelama, et vaid suhet hoida.

2. Sa usud, et mees teeb sind õnnelikuks.

Suhe ei ole kõik-ühes lahendus su probleemidele. Romantiline armastus on kindlasti ilus ning muutev kogemus, ent mitte ükski mees ei tee sind lihtsalt oma eksistentsiga õnnelikuks. Seetõttu on vajalik osata õnnelik olla oma eluga just selliselt, nagu see on, ning kui selle ära õpid, siis on ka väga kerge enda kõrvale head meest leida, sest inimesi tõmbavad õnnelikud inimesed. 

3. Sa soovid liiga agaralt pere luua või lapsi saada.

On vaimustav, kui leiad mehe, kes soovib sinuga lapsi saada või sinu lapsi kasvatada (kui need sul mõnest varasemast suhtest juba olemas on). Ei ole vale lapsi ning peret soovida, ent kui naine paaniliselt vaid seda otsib, siis võib jääda mulje, et ta eelistab pere loomist armumisele ning hea suhte loomisele. Abielu ning lapsed nõuavad üsna suurt riskimist, seega on meeste jaoks ääretult eemaletõukav see, kui naine on rohkem huvitatud pere loomisest kui mehest endast, kellega ta seda peret luua üritab.

4. Sa oled liiga iseseisev.

On täiesti okei ise endaga hakkama saada ning oma elu üle kontrolli hoida. Ent iseseisvus ei tähenda tingimata seda, et «ma pole valmis kellegi teise ideid kuulama» või «ma tean alati paremini kui sina» või «kohtle oma meest nagu töölist, kelle sa palkasid riiuleid paigaldama». Iseseisvus on väga äge, ent kamandamine pole seda teps mitte. Pole midagi, mis mehe tundeid kiiremini tapaks, kui see, et teda kogu aeg käsutad.

5. Sa teed mehest oma maailma naba.

Suhe toob kindlasti su ellu palju huvitavat ning ilusat, ent kui sa hülgad seetõttu oma unistused, hobid ning kired, et rohkem aega kalli mehega koos veeta, siis lõpuks kaotad sa ennast sellesse protsessi. Kui mees märkab, et kogu sinu emotsionaalne maailm keerleb vaid tema ümber, siis on see ilmselgelt tema jaoks liiga suur koorem, sest keegi ei peaks kellegi teise maailma vaid enda õlul kandma. Ära kunagi tee mehest oma hobi, unistust või lõplikku eesmärki. Lisaks - pole midagi atraktiivsemat kui see, et keegi räägib sulle, säde silmis, oma kirest.

6. Sul on meeste kohta alateadlikud negatiivsed uskumused.

Just sellised alateadlikud negatiivsed uskumused, kui need sinust välja kumavad, tapavad mehe kiindumuse äärmiselt kiiresti. Muidugi, on täiesti arusaadav, kui keegi on sulle liiga teinud või su südame murdnud, et sul on peale seda keeruline ja raske mehi usaldada. See viib sind aga kohta, kus soovid endale head meest, ent sisimas ei usu, et selline asi võimalik on, sest kui sa oma peas vaid kindlaid, valulikke stsenaariume näed, siis tõmbadki oma elus vaid neid ligi. Lõpeta üldistamine ning proovi märgata ka väikeseid asju ning kõiki kordi, kui mehed sinu elus teevad väärtustatavaid tegusid. Mehed on siiski indiviidid ning kõik neist pole ühe lauaga löödud, seega proovi seda ka näha.

7. Sina jooksed temale järgi.

See on üsnagi vastuoluline punkt, ent paljud mehed tõesti naudivad naise jahtimist. Tegemist on väga õhkõrna piiriga huvi välja näitamise ning ise mehe järgi jooksmise vahel. Üks keerulisemaid asju, mida naine saab elus õppida, on see, et millisel hetkel tasub ise liigutus teha ning millal oodata, et mees sammu teeks. Sest olgem ausad - kui mees tõesti soovib sinuga suhtes olla või teemat arendada, siis näitab ta seda ka oma tegudega välja. Kui ei, siis ilmselt polnud ta sinust nagunii huvitatud.

8. Sa oled valmist suhtest silmapilgutusega pagema.

Hirm pühendumise ees on vägagi tõeline ning seda isegi siis, kui arvad, et sa tõesti soovid head suhet. Eriti suur võib olla tahtmine jooksu pista siis, kui oled varem haiget saanud või mõttetus ning lämmatavas suhtes olnud. Kedagi ei saa süüdistada selles, kui sinus on veidi altari eest ära jooksva pruudi energiat, ent selleks, et suhtes õnnelik olla ning end turvaliselt tunda, pead sa kõigepealt end iseenda sees turvaliselt tundma. Kui sul koguaeg jooksukingad jalas on, siis tunneb ka sinu kaaslane seda, et võid teda igal hetkel või iga vale liigutuse peale hüljata ning see ei ole mitte kummalegi teist tervislik. Jah, suhted võivad lõppedes inimestele vägagi haiget teha, ent sa ei säästa end sellest valust mitte kuidagi sellega, kui oled ise valmis esimesena jooksu pistma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles