PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 6. juuli: Jäär näeb selgemalt oma tulevikku, Neitsi peaks vaatama rohkem enda sisse

Naine
Copy
6. juuli: Jäär näeb oma tulevikku selgemalt, Neitsi peaks vaatama rohkem enda sisse.
6. juuli: Jäär näeb oma tulevikku selgemalt, Neitsi peaks vaatama rohkem enda sisse. Foto: Shutterstock

Mida toob sulle tänane päev?

Jäär

Sul jagub enesekindlust ja teotahet. Näed tulevikuperspektiivi selgelt, aeg sobib pikaajaliste projektide välja töötamiseks.

Sõnn

Päev sobib püsivust nõudvaks mõttetööks ja õppimiseks. Mälu on hea, haarad uut materjali lennult, suudad loogilisi seoseid luua.

Kaksikud

Algus võis ju raske olla, kuid nüüd on asjad käima lükatud. Kui järjepidevalt usin oled, saad peagi töö ja vaeva vilju maitsta.

Vähk

Oled pigem lõbutsemise kui töörügamise lainel. Mõned kohustused võivad lausa vastikud tunduda, nii kipud neid edasi lükkama.

Lõvi

Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, vaatad maailma avara pilguga. Võimalik, et saad välismaalastega suheldes mõndagi teada.

Neitsi

Pole mõtet oma emotsioone maha suruda. Sul tuleb sügavale endasse vaadata. Kui suudad end mõista, saad tagasi sisemise tasakaalu.

Kaalud

Pead lähedaste inimeste ja kodu jaoks aega leidma. Võta aega, et teha kodus ära tööd, mis juba ammuilma ootavad.

Skorpion

Võib tekkida soov mööda poode kolada, osta kalleid ja luksuslikke asju. Luba endale midagi ilusat, aga tee otsus kaalutletult.

Ambur

Kui keegi üritab sind takistada, on sul lihtne teda oma teelt tõrjuda. Mõjud säravana, energiat jätkub nii töötamiseks kui ka lõbutsemiseks.

Kaljukits

Oskad märgata, kuidas oleks kõige õigem võimalusi ära kasutada. Praegu on liiga vara oma ideedega lagedale tulla, ole kannatlik.

Veevalaja

Suudad end distsiplineerida, asjad olulisuse järjekorda seada. Kui hakkad midagi tegema, annad endast edu nimel parima.

Kalad

Palju on kaalul. Kui taganemisvõimalus puudub, tunned end pidetult ega julge astuda julgeid samme, mida tegelikult väga tahaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles