RETSEPT Restoraniroog sinu toidulaual: glasuuritud küüslaugukrevetid

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tänaseks retseptiks on suurepärased glasuuritud küüslaugukrevetid.

Vaja läheb:

  • 1 spl õli
  • 3 jämedamalt hakitud küüslauguküünt
  • 3 hakitud tomatit
  • 1/2 tl soola
  • 1 tl purustatud punast tšillit
  • 1 tl sidrunimahla
  • 1 spl mangotšatnit
  • 1 hakitud värsket rohelist tšillit
  • 15-20 kooritud jumbo-krevetti
  • kaunistuseks värsket koriandrit

Valmistamine:

Kuumuta õli keskmise suurusega paksupõhjalises potis, lisa küüslauk ning küpseta ettevaatlikult mõne minuti jooksul. Vähenda kuumust ja lisa potti hakitud tomatid, purustatud punaste tšillide, soola, mangotšatni, sidrunimahla ja värske rohelise tšilliga. Viimasena lisa krevetid ning keera kuumust juurde. Kuumuta segu kenasti läbi, kuni krevetid on mõnusalt pehmenenud. Serveeri koos koriandrilehtedega.

Head isu!

Kasutatud allikas:

Sarah Ainley. 450 retsepti kogu maailmast, Varrak 2008

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles