PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 7. juuli: Kaksikud vaevlevad tugevate emotsioonide käes, Ambur jagagu oma koormat

Naine
Copy
Foto: Steve Johnson from Pexels

Millised sõnumid on tähtedelt sinu päikesemärgile täna teele pandud?

JÄÄR

Mingist surnud punktist õnnestub üle saada. Peaksid vabal ajal kindlasti sporti või füüsilist tööd tegema.

SÕNN

Pinged, mis on sinu sees, tuleb kuidagimoodi lahendada. Selleks tuleb saada aru oma reaktsioonide sügavamatest põhjustest.

KAKSIKUD

Emotsioonid võivad olla tugevad. Leia pingete maandamiseks mõistlik ja turvaline viis, ära ela neid armsate inimeste peal välja.

VÄHK

Kuigi tähelepanu on sinu jaoks tähtis, on oluline ka materiaalne kasu. Läbirääkimisi pidades suudad soodsad tingimused välja kaubelda.

LÕVI

Leia aega harrastustega tegelemiseks ja sõprade jaoks. Kui sul on lapsed, võta nendega koos midagi põnevat ette.

NEITSI

Ole tähelepanelik, kogu teavet, analüüsi seda. Ära tee otsuseid enne, kui oled saanud ammendavad vastused kõigile asjakohastele küsimustele.

KAALUD

Kui leiad uue huvitava tööotsa, ära siiski sildu põleta – see, mis praegu tundub tulutoov, ei pruugi seda mõne aja pärast olla.

SKORPION

Lihtne on aru saada, mis või kes on tegelikult väärtuslik. Oskad oma aega arukalt planeerida, töö edeneb jõudsalt ja süsteemselt.

AMBUR

Tegutsed täie hooga, aga kõik ei pruugi tõrgeteta sujuda. Usalda ka kaaslaste tööpanust – sa ei pea alati kõike enda peale võtma.

KALJUKITS

Püüa vältida teistele võimupositsioonilt lähenemist. Ka juhul, kui oled ülemus, on mõistlik teiste arvamust ja vajadusi arvesse võtta.

VEEVALAJA

Sulle võidakse teha huvitavaid tööalaseid ettepanekuid. Tuleb kaine mõistusega hinnata, ega pakutav töökoorem liiga raskeks osutu.

KALAD

Paistad küll enesekindel, ent hinges oled haavatav, solvud kergesti. Lähed küllaltki ruttu põlema ja satud tulistesse vaidlustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles