PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 9. juuli: Jäär satub armuseikluste keerisesse, Kalad peaksid hoiduma suurematest tehingutest

Naine
Copy
9. juuli: Jäär satub armuseikluste keerisesse, Kalad peaksid hoiduma suurematest tehingutest.
9. juuli: Jäär satub armuseikluste keerisesse, Kalad peaksid hoiduma suurematest tehingutest. Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed täna sinu sodiaagimärgile?

Jäär

Võid sattuda armuseikluste keerisesse. Hea oleks, kui saaksid mahti mõelda ka sellele, millist mõju avaldab praegune tegevus sinu tulevikule.

Sõnn

Kipud tööl üle pingutama. Võtad ette uusi asju, andmata enesele aru, kui palju jõudu ja aega nendega hakkama saamiseks vaja läheb.

Kaksikud

Veenuse ja Pluuto poolteistkvadraat toob suhetesse saatuslikkuse hõngu. Tunded on kuumad, aga ka armukadedus kerge lahvatama.

Vähk

Võimalik, et tehakse muudatusi töökorralduses või ülesannete jaotuses. Välistatud pole seegi, et sulle tehakse põnev uus pakkumine.

Lõvi

Hing ihkab kuhugi kaugele, kus pole argipäevast rutiini. Ehk otsustad emotsiooni ajel kinni haarata viimase hetke reisipakkumisest.

Neitsi

Suhtu ettevaatlikult sellesse, kui keegi tahab sind mingisse ärisse kaasata. Pole õige aeg suuri summasid välja käia.

Kaalud

Lähtu iseenese tarkusest, ära lase teistel end mõjutada. On tõenäoline, et keegi sõnaosav sell püüab sind oma nõusse saada.

Skorpion

Rutiinne töö ei edene, tunned sisemist sundi midagi muuta. Võimalik, et vaatad tööpakkumisi ja leiad enda jaoks uue väljakutse.

Ambur

Sul tuleb vastu võtta pöördelisi otsuseid. Ehkki aeg võib anda soodsaid rahalisi võimalusi, ei ole materiaalsed väärtused kõige olulisemad.

Kaljukits

Oled tundlik selle suhtes, mida armastatud inimene teeb või ütleb. Sinu ootused on kõrged, nii on ka rahulolematus kerge tekkima.

Veevalaja

Sinu kõrvu võib jõuda uskumatuid kuulujutte. Enne nende üle naermist uuri asja – võimalik, et jaburana tunduv kõlakas osutubki tõeks.

Kalad

Parem on, kui sa täna suuremaid tehinguid ette ei võta ja olulisi oste ei soorita. See, mis esmapilgul näib tulus, võib pettuseks osutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles