11 erinevat suudlust, mille mees sulle kinkida võib, ning mida need tema tunnete kohta paljastavad

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Mehe suudlus võib tema tunnete kohta nii mõndagi paljastada.
Mehe suudlus võib tema tunnete kohta nii mõndagi paljastada. Foto: Snow White from Pexels

Kui räägime armastusest ning tunnetest üldiselt, siis ütlevad teod rohkem kui sõnad, kirjutab Your Tango. Mõnikord on võimalik kaaslase tundeid lugeda välja aga ka sellest, mismoodi või kuhu ta sulle musi teeb.

Mõned inimesed lausa naudivad sulle oma tunnetest peensusteni rääkimist, kuid nemad on pigem erand, mis kinnitab reeglit. Kui ka sinu kaaslane oma tundemaastiku suhtes napisõnaline olema kipub, siis pööra pilk hoopis tema tegudele, kust võib leida vägagi põnevat infot selle kohta, mis tema südames täpselt toimub.

1. Suudlus huultele

Mida see tähendab: Ta tõeliselt väärtustab sinu armastust.

Kiire, kuiv ning tihti ka suletud suuga suudlus on armastavas suhtes oleva mehe viis öelda tere või head aega. Kui ta suudleb sind selliselt kodus, kus teised ei näe, on see märk, et sa oled tema elu ja rutiini väärtustatud osa. Kui ta teeb seda avalikult, märgib see, et ta võtab teievahelist suhet tõsiselt.

2. Suudlus pealaele

Mida see tähendab: Ta tahab sinu eest hoolitseda.

Kui mees suudleb sind pealaele, tähendab see, et ta soovib sind kaitsta. Ta ei saanud ennast peatada, ta lihtsalt pidi oma tegevuse lõpetama, et tulla sinu juurde ning anda sulle märku, et ta hoolib sinust, et talle meeldib sinuga ühes ruumis olla ning sa tähendad talle väga palju. See suudlemisstiil on armas, kiindunud ning hellitav.

3. Suudlus käeseljale

Mida see tähendab: Tegemist on flirtijaga.

Kui mees suudleb sinu käeselga, võid mõnes asjas kindel olla. Esiteks on tegemist väga enesekindla inimesega, kelles on ka pisut esinejat. Olgem ausad, on vaja ikka päris palju julgust, et naise kätt suudelda, kui sa mõnest Euroopa kuningaperest pärit pole. Teiseks meeldib sellisele mehele show'd teha. See ei tähenda, et tema tunded poleks tõelised, ent ometi valmista end ette, sest sellega tema toretsev flirt vaid algab.

4. Suudlus randme siseküljele

Mida see tähendab: Asjad hakkavad kohe väga kuumaks minema.

Kui mees suudleb sind randme siseküljele, siis võid olla kindel, et ainus asi, mis takistab tal nii enda kui ka sinu riideid seljast rebimast, on fakt, et te olete avalikus kohas. Selline suudlus ütleb, et mees teab, kuidas naise keha töötab ning ta ei karda neid teadmisi kasutada.

5. Suudlus kaelale

Mida see tähendab: Tal on sinu vastu tugevad romantilised tunded.

See on vaimustav suudlus, kui mees, kellega sa suhtes oled, just vampiir pole. Kaelasuudluses on kindlasti tugevad romantilised noodid. Kui ta sind kaelale suudleb, siis ütleb ta selle žestiga sulle, et ta tahab sind: kohe, nüüd ning sõnagi ütlemata. Ja olgem ausad, see žest toimib!

6. Suudlus keelega

Mida see tähendab: Ta on sinust äärmiselt sisse võetud.

Kui mees sind keelega suudleb, eriti, kui ta selleks su näo käte vahele võtab, siis paljastab see sulle, KUI sisse ta sinust päriselt võetud on. Kuigi inimesed kipuvad neid prantsusepäraseid suudlusi seostama teismeliste ning mitmetunniste amelungidega, siis tegelikult näitab selline suudlus väga hästi värskete tunnete sügavust.

7. Põsemusi

Mida see tähedab: Ta lihtsalt ei ole sinust sel viisil sisse võetud.

Põsemusi on keelesuudluse täielik vastand. Kui mees, kellele sina sooviksid kuuma prantsusepärase suudluse kinkida, sind hoopis põsele suudleb, võib tunne olla isegi hullem, kui siis, kui ta pakuks sulle vaid surumiseks kätt. Põsemusitav mees küll hoolib sinust, ent ei soovi sind ilmselt kunagi alasti näha ega sinuga ameleda. 

8. Suudlus silmade ümbrusesse

Mida see tähendab: Ta hindab sind tõeliselt.

Kui mees suudleb sind silmade lähedusse, võib see alguses tunduda üsna imelik. Tõsi - silmi ei peeta just eriti erogeenseks tsooniks. Ent tegelikult ütleb mees sulle selle suudlusega hoopis, et ta armastab sind ning seda, kuidas sa maailma näed. See žest annab märku armastusest ning hindamisest, mida ta sinu vastu nii tugevalt tunneb, et soovid seda iga hinna eest välja näidata. Isegi kui ta seda tehes veidi kentsakas välja näeb.

9. Suudlus laubale

Mida see tähendab: Ta armastab sind rohkema, kui vaid sinu keha pärast.

Laubasuudlus armastatud mehe poolt võib alguses tunduda veider, sest seda kiputakse pisut isalikuks pidama. Tegelikult soovib mees sellega sulle öelda aga hoopis seda, et ta soovib sind kaitsta. Lisaks ütleb ta, et armastab kõiki sinu osi, mitte vaid su keha. Laubasuudlust on ilmselt kõige lähedasem asi sinu aju suudlemisele.

10. Suudlus kõhule

Mida see tähendab: Ta tunneb end sinuga mugavalt.

Kui mees suudleb sind kõhule, tunneb ta end sinuga 100% mugavalt ning usub, et sina tunned end temaga koos olles samamoodi. Mitte kõigile meist ei meeldi oma kõhud, seega kui mees sind sellele suudleb, siis tänab ta sind enese tema ees haavatavaks tegemise eest.

11. Suudlus rindadele

Mida see tähendab: Kohe lähevad asjad väga kuumaks - või siis vähemalt sooviks mees seda.

Selline intiimne suudlus on mehe viis näidata, et ta on tähelepanelik ning kogenud. Ta soovib, et sina naudiksid tema suudlemist ning kõike, mis suudlustele järgneb, sama palju kui temagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles