PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 10. juuli: Jäärale üritatakse puru silma ajada, Skorpion surfab positiivsete muudatuste lainel

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tänane horoskoop on sinu ees, pilk peale!

Jäär

Võid lasta endale puru silma ajada. Puhka rohkem, tööta vähem! Oled tundlik, elad ehk rohkem unistustes kui reaalsuses.

Sõnn

Need plaanid, mida varem salamisi haudusid, ning lootused, mida hellitasid, on nüüd küpsed selleks, et neist teistelegi teada anda.

Kaksikud

Tegele asjadega, mis sulle meeldivad ja milles oled andekas. Areng on kiire, see annab eduelamuse, lisab enesekindlust ja motivatsiooni.

Vähk

Julged olla sina ise ega põe selle pärast, mida teised sinust mõelda võivad. Sinu vaba olek ja enesekindlus on teistele eeskujuks.

Lõvi

Sinu soovid võivad nüüd täide minna. Siiski – iseenesest see ei juhtu, pead end kokku võtma ja natuke ikka pingutama ka.

Neitsi

Võid olla kriitiline nii iseenda kui ka armastatu suhtes. Sulle võib tunduda, et ta ei suuda sind mõista ning et oled emotsionaalselt üksi.

Kaalud

Tahaksid teha midagi erilist, kogeda midagi täiesti uut. Naudid seiklemist, kuid seejuures ei tohi sa liigselt riskida.

Skorpion

Hea aeg aktiivseks puhkuseks, sportimiseks, reisimiseks. Inimesed, kellega tee sind kokku viib, toovad sinu ellu positiivseid muudatusi.

Ambur

Oled julge ja suudad end maksma panna. Kergem on tegutseda üksinda kui teistega koos, raske on nende vajadustega arvestada.

Kaljukits

Päev sobib pigem puhkamiseks kui töö murdmiseks. Tunne elust rõõmu, naudi seltskondlikke üritusi. Kerge on suhteid arendada.

Veevalaja

Palju sõltub sellest, kuidas suudad eristada õiget valest ja tähtsat ebaolulisest. Lase igasugune info läbi kriitikafiltri.

Kalad

Ajuti võid end väsinuna tunda. Ära sunni end pingutama, kui selleks pole suurt vajadust. Võid vabalt endale pisut laisklemist lubada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles